Victoria og David Beckhams første møte:

- Du kommer til å bli litt full, så detaljene er uklare

Nå forteller hun detaljert om det første møtet med fotballstjerna. 

STJERNEPAR: Victoria Beckham (den gang Adams) og David Beckham giftet seg i 1999. Bildet er fra få måneder før bryllupet. Nå forteller den tidligere Spice Girls-stjerna om parets første møte. Foto:  EPA PHOTO   AFP/Sinead LYNCH/STR, NTB scanpix
STJERNEPAR: Victoria Beckham (den gang Adams) og David Beckham giftet seg i 1999. Bildet er fra få måneder før bryllupet. Nå forteller den tidligere Spice Girls-stjerna om parets første møte. Foto:  EPA PHOTO AFP/Sinead LYNCH/STR, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I 1999 ringte kirkeklokkene i Irland, da den populære fotballspilleren David Beckham fikk Spice Girls-stjerna Victoria til sin hustru.

- Både brud og brudgom gråt av lykke da presten erklærte dem for å være rette ektefolk, sa pressetalskvinne Judy Lipsy da, ifølge Dagbladet den 5. juli 1999.

Paret er et av verdens mest omtalte, og hele Beckham-klanen er utvilsomt et yndet objekt for britisk og amerikansk presse.

På forsida av den kommende utgaven av britiske Vogue finner vi den tidligere sangstjerna. På forespørsel fra magasinet har Beckham skrevet en spalte om ting hun skulle ønske hun visste da hun var yngre.

Der røper hun hvordan stjerneduoens første møte var.

- Bli litt full

Det britiske motemagasinet har delt deler av intervjuet på sine egne nettsider.

Foruten at Beckham kommer med råd til seg selv om mote og livsstil, skulle hun ønske at hun visste at kjærlighet ved første blikk eksisterer. Det fant hun ut i 1997.

- Kjærlighet ved første blikk eksisterer. Det kommer til å skje deg i loungen til spillerne i Manchester United. Du kommer til å bli litt full, så detaljene fra kvelden er litt uklare, forteller hun i magasinet og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer