STJERNEPAR: Victoria Beckham (den gang Adams) og David Beckham giftet seg i 1999. Bildet er fra få måneder før bryllupet. Nå forteller den tidligere Spice Girls-stjerna om parets første møte. Foto:  EPA PHOTO   AFP/Sinead LYNCH/STR, NTB scanpix
STJERNEPAR: Victoria Beckham (den gang Adams) og David Beckham giftet seg i 1999. Bildet er fra få måneder før bryllupet. Nå forteller den tidligere Spice Girls-stjerna om parets første møte. Foto:  EPA PHOTO AFP/Sinead LYNCH/STR, NTB scanpixVis mer

Victoria og David Beckhams første møte:

- Du kommer til å bli litt full, så detaljene er uklare

Nå forteller hun detaljert om det første møtet med fotballstjerna. 

(Dagbladet): I 1999 ringte kirkeklokkene i Irland, da den populære fotballspilleren David Beckham fikk Spice Girls-stjerna Victoria til sin hustru.

- Både brud og brudgom gråt av lykke da presten erklærte dem for å være rette ektefolk, sa pressetalskvinne Judy Lipsy da, ifølge Dagbladet den 5. juli 1999.

Paret er et av verdens mest omtalte, og hele Beckham-klanen er utvilsomt et yndet objekt for britisk og amerikansk presse.

På forsida av den kommende utgaven av britiske Vogue finner vi den tidligere sangstjerna. På forespørsel fra magasinet har Beckham skrevet en spalte om ting hun skulle ønske hun visste da hun var yngre.

Der røper hun hvordan stjerneduoens første møte var.

- Bli litt full

Det britiske motemagasinet har delt deler av intervjuet på sine egne nettsider.

Foruten at Beckham kommer med råd til seg selv om mote og livsstil, skulle hun ønske at hun visste at kjærlighet ved første blikk eksisterer. Det fant hun ut i 1997.

- Kjærlighet ved første blikk eksisterer. Det kommer til å skje deg i loungen til spillerne i Manchester United. Du kommer til å bli litt full, så detaljene fra kvelden er litt uklare, forteller hun i magasinet og fortsetter:

- Mens de andre fotballspillerne drikker i baren med kompisene sine, kommer du til å se David med familien sin. Han er ikke kjent engang, men han har et søtt smil, har Beckham skrevet til en yngre utgave av seg selv.

Videre forteller hun at hun også har et nært bånd til familien sin, som får henne til å identifisere seg med fotballspilleren.

Han skal så ha spurt om nummeret hennes, og ha fått det - på en flybillett. Denne har han ifølge kona tatt vare på.

Feiret bryllupsdagen i sosiale medier

I starten av juni var det 17 år siden de to superstjernene ga hverandre sitt ja i Irland.

Den tidligere fotballproffen David markerte dagen ved å legge ut en rørende melding til sin kone på Instagram.

«Jeg var heldig som møtte en som har den samme driven og som ønsket det samme i livet. Vi har fire vakre barn, og jeg kunne ikke drømt om en bedre mor for dem. Gratulerer med bryllupsdagen, jeg elsker deg», skriver David Beckham under et bilde fra bryllupet.

Flere ganger tidligere har paret erklært sin kjærlighet til hverandre på sosiale medier.

Også kona Victoria la ut et bilde på bildedelingstjenesten for anledningen.

«Jeg føler meg så elsket og velsignet. Min beste venn, min store kjærlighet og den snilleste mannen jeg kjenner, som inspirerer meg hver eneste dag. Gratulerer med bryllupsdagen til den beste ektemannen og pappaen i verden», skriver fru Beckham under bildet.