Britney Spears:«»

- Du må slutte med Photoshop

Flere fans har bitt seg merke i én spesiell detalj på stjernas bilde.

ANKLAGES: Britney Spears anklages for å ha tuklet med bilder. Foto: Eduardo Munoz/Reuters/NTB
ANKLAGES: Britney Spears anklages for å ha tuklet med bilder. Foto: Eduardo Munoz/Reuters/NTB Vis mer
Publisert

Etter 13 år under et omstridt vergemål kunne popstjerna Britney Spears (40) i fjor høst endelig slippe jubelen løs, da det ble avgjort at hun var fri fra faren Jamie Spears' (68) kontroll.

Dermed var Spears en fri kvinne, noe hun feiret på flere måter: forlovelse med kjæresten Sam Asghari (28) og full frihet på sosiale medier. 40-åringen er ikke fremmed for å dele både dansevideoer, inspirerende sitater og ikke minst - nakenbilder.

REDD: Igjen er fansen til Britney Spears bekymret for stjerna etter ny video på Instagram. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

«Ikke bøy døra»

På de nyeste, lettkledde bildene, poserer Spears uten en tråd ved en dør. Håret er oppsatt, og hun skjuler det ene brystet med hånda, mens det andre er skjult av døra.

«BRA meg i ræva, Amerika», skriver hun til bildet.

Selv om stjernas nakne kropp ikke nødvendigvis kommer overraskende på fansen, har flere lagt merke til én spesiell detalj.

«Bøyen i døra fra Photoshop», lyder en av kommentarene.

«Døra er litt … forvrengt», skriver en annen.

En tredje slenger seg på:

NAKEN: Britney Spears stiller opp naken på egen Instagram. Vis mer

«Snuppa, du må slutte med Photoshop. Ikke bøy døra i det minste».

Spears har foreløpig ikke kommentert anklagene.

Tøff tid

Det nye bildet er publisert etter at 40-åringen delte den triste nyheten om at hun og forloveden hadde mistet sitt ufødte barn. Bare en drøy måned tidligere hadde de annonsert at de ventet sitt første barn sammen.

«Det er i dyp sorg at vi må annonsere at vi har mistet mirakelbarnet vårt tidlig i svangerskapet. Dette er en hjerteskjærende tid for enhver forelder», skrev stjerna på Instagram forrige uke.

Noen dager seinere, publiserte «Toxic»-sangeren en dansevideo av seg selv, og til den skrev hun at musikk hjalp henne gjennom den tøffe tida.

OPPFØLGER: «Maskorama» tok Norge med storm, nå har oppfølgeren kommet, «The Masked Dancer». Vis mer

«Jeg går definitivt gjennom noe i livet akkurat nå … og musikk hjelper meg så mye med å få innsikt og perspektiv».

«Jeg filmet denne for to måneder siden, men når jeg ser tilbake på den, ga hver sang jeg danset til en annerledes følelse. Et annerledes humør, en annerledes historie å fortelle … og jeg er glad for den flukten».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer