Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Du vil aldri tro hva 50 Cent svarte «ok» til

Fan kom med en spesiell henvendelse på Twitter.

FLERE FØLGERE: Jenta med den spesielle henvendelsen var ikke den eneste som fikk svar fra rapperen. Han tok seg også tid til å svare på andre forespørsler, blant annet fra menn. Foto: Stella Pictures
FLERE FØLGERE: Jenta med den spesielle henvendelsen var ikke den eneste som fikk svar fra rapperen. Han tok seg også tid til å svare på andre forespørsler, blant annet fra menn. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Det er ikke første gang rapperen Curtis Jackson, bedre kjent under navnet 50 Cent, skaper overskrifter ved hjelp av nettsamfunnet Twitter.

I fjor skrev rapperen at barn med «spesielle behov» kunne slutte å følge han på Twitter, da han ikke ønsket å ha noe med dem å gjøre.

Dette skjedde som en følge av en kommentar noen timer tidligere, hvor en yngre fan hadde bedt ham om å slippe et nytt album, eller bli skutt igjen.

Denne gangen er det imidlertid en helt annen hendelse som vekker oppsikt.

Enkelt svar 50 Cent svarte på flere Twitter-meldinger i løpet av fredagen, melder Huffington Post.

Blant disse var det ei jente som spurte om 50 Cent kunne tisse henne i munnen.

«@50 Cent Tiss meg i munnen», sto det på meldingen som ble sendt fra brukerkontoen @sexslays. Brukerkontoen har fått flere negative reaksjoner etter hun begynte å sende upassende meldinger til flere kjendiser på nettsamfunnet.

Rapperen svarte enkelt og greit ok til henvendelsen, og fortsatte i samme spor med flere merkelige henvendelser.

Ba om kyss Noen av henvendelsene var imidlertid noe koseligere. Blant annet var det ei jente som spurte om hun kunne gi rapperen et kyss.

«Du har det fineste smilet jeg noengang har sett. La meg kysse deg!» skrev hun.

Rapperen svarte også «ok» til denne henvendelsen.

En mannlig følger fikk et mer utfyllende svar, da han spurte rapperen om han innimellom tok seg tid til å svare den mannlige delen av fansen også.

«Nei, for faen», svarte rapperen.