Prins Louis:

Dukker sjelden opp: - Begrenset

Prinsen uteblir ofte under offisielle oppdrag. Dette er grunnen.

HELE FAMILIEN: Prinsesse Kate og prins William, med deres tre barn prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis. Foto: Aaron Chown/Pool Photo via AP / NTB
HELE FAMILIEN: Prinsesse Kate og prins William, med deres tre barn prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis. Foto: Aaron Chown/Pool Photo via AP / NTB Vis mer
Publisert

Hvor prins William (40) og prinsesse Kate (41) til stadighet pryder avisforsider, er derimot barna deres ofte ikke å se.

Sammen har det britiske prinseparet tre barn, prins George (9), prinsesse Charlotte (7) og prins Louis (4).

Som de fleste andre barn i kongefamilier titter deres etterkommere stadig oftere fram i rampelyset, tross deres unge alder. De som har et ekstra blikk på kongefamilien har kanskje lagt merke til at det er ett av barna som ikke er like ofte til stede som de to andre.

Ikke unormalt

Yngstemann, prins Louis uteblir nemlig oftere enn sine to eldre søsken. Da deres oldemor, dronning Elizabeth, ble begravet i september, var han blant annet ikke med.

Ifølge Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle er ikke dette unormalt. Den unge prinsen er fortsatt nettopp det - ung.

- Det handler først og fremst om alder. Han er bare fire år, og det er begrenset hvor lenge en fireåring orker å sitte stille, forklarer hun.

Noen ganger får også Louis mulighet til å være med på offentlige hendelser, og da slår han gjerne på stortromma og sjarmerer publikum i senk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer