Hertuginne Meghan:

Dukket opp etter bråket

Hertuginnen poserte på den røde løperen etter svigerfarens bursdagskaos.

VISTE SEG: Hertuginne Meghan på den røde løperen under Power of Women. Foto: Lisa O'Connor / AFP / NTB
VISTE SEG: Hertuginne Meghan på den røde løperen under Power of Women. Foto: Lisa O'Connor / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Torsdag var det igjen duket for magasinet Varietys Power of Women-arrangement i Los Angeles. Under arrangementet feires og hylles ulike kvinner, som alle får hvert sitt Variety-cover.

I fjor var det hertuginne Meghan (42) som ble hedret. Da den røde løperen ble rullet ut for årets fest dukket hun også opp.

Overfor frammøtt presse kunne hun fortelle at hun var stolt over å være til stede og kunne støtte de andre, skriver People. I tillegg innrømmet hun hva som er hennes favorittradisjon i jula:

Publikum fikk seg en overraskelse da de så hertuginne Meghan og prins Harry på tribunen. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / Tiktok. Vis mer

- Det må være at barna våre elsker hvert minutt av den.

Jula omtales for mange som en «familiehøytid», men for hertuginnen, prins Harry (39) og deres barn har det vært nettopp en familiekonflikt som har fått mest oppmerksomhet de siste åra.

Tidligere denne uka fylte kong Charles 75 år, men feiringen foregikk uten så mye som en invitasjon over dammen til yngstesønnen og hans familie.

Det ble derimot kjent at Harry skal ha gratulert faren over telefon, og at Meghan og barna Archie (4) og Lilibet (2) skal ha sendt sine gratulasjoner.

Genoveva Casanova bryter tausheten etter utroskapsryktene. Reporter: Caroline Vagle. Video: Se og Hør. Vis mer

En kilde uttalte i etterkant overfor Telegraph at det var en tydelig endring og bedring i tonen mellom far og sønn. Kilden hevdet også at de to planla en ny samtale neste uke, i håp om å forbedre forholdet.

Til tross for at den tilsynelatende fine telefonsamtalen virker som en gledelig nyhet for royale fans, har den også blitt sterkt kritisert.

- Harry og Meghan er hyklere som velger å lekke samtalen. De kjemper for privatliv når det passer dem, men når Harry får prate med faren sin på telefonen så ender det i avisa, raste en kilde overfor Page Six.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer