Moteuka i Paris:

Dukket opp i kveldens kanskje frekkeste antrekk

Kim Kardashian overlot lite til fantasien da hun skulle se Balmains moteshow i Paris torsdag.

VÅGAL: Kim Kardashian hadde kveldens kanskje dristigste antrekk under Balmains moteshow under moteuka i Paris. Her sitter hun på første rad sammen med søsteren Kourtney (i midten) og mora Kris (t.h) Foto: NTB / Scanpix
VÅGAL: Kim Kardashian hadde kveldens kanskje dristigste antrekk under Balmains moteshow under moteuka i Paris. Her sitter hun på første rad sammen med søsteren Kourtney (i midten) og mora Kris (t.h) Foto: NTB / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er ikke noe nytt at Kim Kardashian skaper overskrifter. Torsdag dukket hun opp på moteuka i Paris ikledd moteukas hittil kanskje frekkeste antrekk.

Gjennomsiktig

BALMAIN: Kim Kardashian var ikledd en svært dristig kjole av Balmain torsdag. Foto: NTB / Scanpix

BALMAIN: Kim Kardashian var ikledd en svært dristig kjole av Balmain torsdag. Foto: NTB / Scanpix

Vis mer

35-åringen ankom moteshowet i en heklet kreasjon signert Balmain, og overlot lite til fantasien.

Kardashian hadde på seg en hudfarget BH, men resten av undertøyet hadde hun tilsynelatende latt ligge igjen på hotellrommet.

Tobarnsmora holdt hendene strategisk plassert under hele moteshowet.

Også Kourtney Kardashian var ikledd Balmain, men var litt mindre vågal enn lillesøsteren.

Utsatt for protest

Dette er andre gang på to dager at Kardashian har skapt overskrifter. Hun var imidlertid uskyldig da hun i går ble utsatt for en protest fra mannen som kaller seg «The Hollywood Prankster».

Den ukrainske reporteren Vitalii Sediuk forsøkte å kysse rumpa til Kardashian da hun var på vei inn på en restaurant i den franske hovedstaden.

RUMPE-KYSSER: Kjendis-plageren Vitalii Sediuks stunt ble fanget på kamera. I forbindelse med Paris Fashion Week 28. september var Kim Kardashian på vei til en restaurant. Da så Sediuk sitt snitt til å gjøre noe i protest. Video: YouTube/Ondine Azoulay via Storyful Vis mer

Etter stuntet forklarte Sediuk seg med at han ville protestere mot rumpeimplantater.

Det er imidlertid ikke første gang reality-stjerna lager overskrifter for å ha vært lettkledd. Flere ganger har hun posert tilnærmet naken i sosiale medier, og i 2014 stilte hun helt naken på forsiden av magasinet Paper Magazine.

I musikkvideoen til artisten Fergie, stilte Kardashian igjen lettkledd. I videoen bader Kardashian i melk iført undertøy.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer