Dukket opp med blågrått hår på den røde løperen

Men ble Kelly Osbourne danket ut av frekke Lea Michele?

(Dagbladet): I natt gikk den 69. Golden Globe-runden av stabelen på Beverly Hilton Hotel i Los Angeles.

Blant nattas vinnere var Meryl Streep (62) og Michelle Williams (31), som begge gikk helt til topps med sine filmer «The Iron Lady» og «My Week with Marilyn».

• Les mer om nattas Golden Globe-show her.

Prisene er imidlertid ikke alt som betyr noe på en utdeling som dette. Minst like viktig, i alle fall i publikums øyne, er hva stjernene hadde på seg på den røde løperen.

Hvem strålte - og hvem må nøye seg med en plass på verst kledde-lista?

Lyste opp i hudtoner Selv om de fleste av regnbuens farger var representert, var det tydelig at trenden for øyeblikket er mer nøytrale toner som hvitt, lys gull og beige.

RØDT PÅ RØDT: Angelina Jolie hentet fram det røde i sin Atelier Versace-kjole med røde lepper. Foto: Getty Images / All Over Press
RØDT PÅ RØDT: Angelina Jolie hentet fram det røde i sin Atelier Versace-kjole med røde lepper. Foto: Getty Images / All Over Press Vis mer

Charlize Theron, Jessica Biel, Heidi Klum, Kate Beckinsale og Elle Macpherson var bare noen av kjendisene som troppet opp i lyse gevanter.

Mens Theron gikk for Dior, valgte Biel en blondevariant fra Elie Saab. Begge er blant Golden Globe-favorittene til Dagbladets moteansvarlig, Hege Varsi.

- Theron ser helt fantastisk ut i denne couture-kjolen fra Dior. Hun ligner en gresk gudinne med det diademet, samtidig som antrekket skriker gammel Hollywood-glamour. Jessica Biels kjole er litt søtere, men den høye splitten gjør at skuespilleren ser vel så sexy ut. Kjolen står i alle fall perfekt til hennes mørke hår, sier hun.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Også skuespiller Angelina Jolie hadde sett lyset - hun i en elegant kreasjon fra Atelier Versace med én skulder.

- De røde detaljene langs kragekanten, den røde veska og de røde leppene gjør hele antrekket for meg. Det er deilig å se at hun endelig tok på seg noe annet enn de langermede, ensfargede kjolene for en gangs skyld, kommenterer Varsi.

Bærfarger Men det var som sagt ikke alle som valgte lyst. Skuespillerne Reese Witherspoon, Natalie Portman, Emma Stone og George Clooneys kjæreste, Stacy Keibler, valgte alle langt friskere bærfarger.

I MARCHESA: «Glee»-skuespiller Lea Michele viste formene i denne sølvfargede Marchesa-kjolen. Foto: Getty Images / All Over Press
I MARCHESA: «Glee»-skuespiller Lea Michele viste formene i denne sølvfargede Marchesa-kjolen. Foto: Getty Images / All Over Press Vis mer

- Natalie Portman var blant fjorårets vakreste da hun stilte gravid i Viktor & Rolf, og er etter min mening også blant årets best kledde. Jeg elsker snittet på den knallrosa Lanvin-kjolen! Både elegant og spennende, sier moteansvarlig.

Like imponert var hun ikke over Witherspoons røde Zac Posen-kjole.

- Det føles som om jeg har sett den en hundre ganger før. Det ser heller ikke ut som om hun har vasket håret på en uke, sier Varsi.

Sexy i sølv Witherspoons frisyre var imidlertid ikke alt som tiltrakk seg oppmerksomhet på den røde løperen. Det gjorde nemlig også «Glee»-skuespiller Lea Michele, som stilte i frekk paljettkjole i sølv fra Marchesa.

- Lea Michele har tidligere vist at hun ikke er redd for å vise kroppen sin, og det skal man heller ikke være med sånne former. Kjolen hadde imidlertid vært enda vakrere hadde den vært hakket lysere. Nå minner hun meg nesten litt om en tinnsoldat, sier Varsi.

En annen som vakte oppsikt, var reality-stjerna Kelly Osbourne, som dukket opp i en knallblå Zac Posen-kreasjon. Det var derimot ikke kjolen som var i fokus.

BLÅGRÅTT HÅR: Kelly Osbourne kom ikke bare i denne knallblå Zac Posen-kjolen, hun kom også med blågrått hår. Foto: Getty Images / All Over Press
BLÅGRÅTT HÅR: Kelly Osbourne kom ikke bare i denne knallblå Zac Posen-kjolen, hun kom også med blågrått hår. Foto: Getty Images / All Over Press Vis mer

Osbourne dukket nemlig også opp med blålilla manke.

- Ja, å farge håret blågrått kan fort slå veldig feil, men på Kelly synes jeg det fungerer som bare det! Hun er kveldens kuleste - uten tvil!, mener Varsi.

Hvem mener du var den flotteste på den røde løperen? Si din mening i kommentarfeltet under eller gi din stemme til høyre.

KOMMENTERER: Dagbladets moteansvarlig, Hege Varsi, har vurdert nattas Golden Globe-antrekk. Foto: Siv Seglem / Dagbladet
KOMMENTERER: Dagbladets moteansvarlig, Hege Varsi, har vurdert nattas Golden Globe-antrekk. Foto: Siv Seglem / Dagbladet Vis mer