Durek Verrett:

Dukket opp med kongen

Deltok på høytidsmesse med kongeparet.

MED KONGEPARET: Durek Verrett var med kongefamilien på høytidsmesse første juledag. Video: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Durek Verrett (45) overrasket stort da han første juledag dukket opp i Holmenkollen kapell, der kongeparet deltok på den årlige høytidsmessen.

Den selværklærte sjamanen ankom kapellet hånd i hånd med prinsesse Märtha Louise (48). Med dem var også hennes tre døtre, Maud Angelica (16), Emma Tallulah (11) og Leah Isadora (14), i tillegg til kong Harald (82) og dronning Sonja (82).

Dette er den første gangen kong Harald viser seg offentlig siden han ble sykmeldt forrige uke. Kongen ble friskmeldt lille julaften, da Slottet meldte at han kom til å følge oppsatt program i jula. Høytidsmessen er en del av det årlige programmet i jula.

Kongeparet har feiret jul på Kongsseteren på Voksenkollen, ikke langt unna Holmenkollen kapell. Der tilbragte også prinsesse Märtha Louise julaften, men det er ikke kjent om kjæresten hennes også var med.

Etter det Dagbladet erfarer fløy Durek Verrett fra London til Oslo søndag kveld.

- Overraskende

- Det er svært overraskende, sier Se og Hørs kongehusekspert, Anders Johan Stavseng, til Dagbladet.

Se og Hør har tidligere meldt at Ari Behn var invitert til julefeiring sammen med kongeparet, og ikke Durek Verrett, men Märtha Louise har tydeligvis tatt med sin kjære på feiring, sier Stavseng.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer