Met-gallaen 2023:

Dukket opp

Den norske laksemilliardæren debuterte på nattas galla.

STRIPER: Witzøe hadde kledd seg i en svart og hvit dress. Foto: ANGELA WEISS / AFP / NTB
STRIPER: Witzøe hadde kledd seg i en svart og hvit dress. Foto: ANGELA WEISS / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nattens Met-galla var en stjernespekket affære, og flere kjente ansikt var til stede under årets største begivenhet innen mote. Olivia Wilde (39), Kim Kardashian (42), Doja Cat (27) og Jenna Ortega (20) var blant de oppmøtte.

Det er ikke ofte vi ser nordmenn på den røde løperen til denne gallaen, men i år var laksemilliardæren Gustav Witzøe (30) til stede. Dette var nordmannens aller første gang på Met-gallaen, og hvordan han sikret seg en invitasjon er foreløpig ikke kjent.

Det er nemlig ikke enkelt å få innbydelse til denne storslåtte festaftenen. Ifølge australske Elle er den enkleste måten å bli invitert på å være en kjendis som er i vinden. Det er trolig årsaken til at skuespiller Pedro Pascal i natt debuterte på Met-gallaen, som en av internetts mest populære profiler.

Kan kjøpe billett

Magasinet nevner flere andre måter man kan sikre seg en av rundt 600 billetter til Met-gallaen. Man kan blant annet jobbe hos Vogue, slik at sjefredaktør Anna Wintour gir deg innpass, man kan være en av artistene som skal opptre under gallaen, eller man kan kjøpe seg en billett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer