Kronprinsesse Mary:

Dukket plutselig opp

Kronprinsessen skulle egentlig ikke være der.

TIL STEDE: Både kronprins Frederik og kronprinsesse Mary var til stede under prins Christians innsettelse. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix/NTB
TIL STEDE: Både kronprins Frederik og kronprinsesse Mary var til stede under prins Christians innsettelse. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Annonse

Da danske prins Christian (18) tirsdag formiddag ble innsatt i Statsrådet, dukket han opp med en uanmeldt gjest.

Ifølge en pressemelding fra kongehuset ville prinsens innsettelse bare bli overværet av dronning Margrethe (83) og kronprins Frederik (55), men plutselig var også kronprinsesse Mary (51) til stede.

Det skriver danske B.T.

Avisa skriver at det er uvisst om kronprinsessen var til stede ved selve innsettelsen, men at hun ankom Christiansborg i en av kongehusets biler, og da dagens statsråd var over forlot hun stedet i samme bil som ektemannen og sønnen.

Kongehusekspert Caroline Vagle om kronprins Frederik sine utroskapsrykter. Reporter: Caroline Vagle. Video: NTB Vis mer

Prins Christian ble innsatt i Statsrådet slik at han kan være stedfortreder hvis dronning Margrethe og kronprins Frederik blir forhindret til å delta på noe.

Det danske kronprinsparet har den siste tida stått i en skikkelig mediestorm, etter at det spanske ukebladet Lecturas publiserte bilder av kronprinsen på hemmelig besøk i Madrid.

Bladet skrev at kronprinsen overnattet hjemme hos den meksikanske TV-stjerna Genoveva Casanova (47), og siden har stormen vært et faktum.

Kroppspråk-ekspert Judi James har studert det danske kronprinsparet etter utroskapsryktene. Video: Se og Hør, Nora Skavhaug. Vis mer

Casanova har hele veien nektet for at det er noe annet enn vennskap mellom henne og den danske kronprinsen. Hun har forklart at planen var at en felles venn av henne og kronprins Frederik skulle vise kronprinsen rundt. Da vennen ble syk, steppet Casanova inn som guide.

- Jeg vil gjerne gjøre det helt klart - jeg har ikke et forhold til ham slik det blir sagt, har hun tidligere sagt til Vanitatis.

- Vi er venner, og bildene beviser ikke noe. Bortsett fra for dem som vil forvrenge bildene, og se noe som ikke er sant. Vi har felles venner og jeg vil ikke fortelle hvem. De er mine venner.

Også 47-åringens ektemann har uttalt seg om skandalen, og har uttrykt at han tror på ekskona, og at hun har «ubetinget støtte» hos ham.

I sin nye bok forteller kronprins Haakon om forholdet han har med stesønnen. Reporter: Nora Skavhaug. Video: NTB, Se og Hør. Vis mer

Det danske kongehuset har bare hatt følgende å si om bildene av kronprinsen:

- Vi uttaler oss ikke om rykter og insinuasjoner.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer