Olivia Jade og Bella Rose:

Dumpet etter skandalen

Olivia Jade og Bella Rose åpner seg om hvordan den mye omtalte universitetsskandalen påvirket dem.

VANSKELIG TID: Lori Loughlin fikk gjennomgå etter at universitetsskandalen fra 2019 ble kjent. Her sammen med døtrene Olivia Jade (t.v.) og Bella Rose (t.h). Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG TID: Lori Loughlin fikk gjennomgå etter at universitetsskandalen fra 2019 ble kjent. Her sammen med døtrene Olivia Jade (t.v.) og Bella Rose (t.h). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2019 herjet den mye omtalte universitetsskandalen i Hollywood. Den gang ble det kjent at flere profilerte kjendiser og Hollywood-stjerner hadde blitt siktet for å ha bestukket eliteuniversiteter for å gi barna skoleplass.

Blant dem var skuespiller Lori Loughlin (57) og ektemannen Mossimo Giannulli (58), foreldre til den da 19 år gamle Olivia Jade Giannulli. Begge foreldrene ble dømt til fengsel på henholdsvis to og fem måneder.

Kjendisdattera er nå blitt 22 år gammel, og er aktiv som Youtuber og influenser. I tillegg har hun sin egen podkast - «Conversations with Olivia Jade», der søstera Bella Rose (23) nylig var gjest.

I episoden, som har fått navnet «Conversations with My Sister», snakker søstrene for første gang om hvordan universitetsskandalen påvirket dem og familien. Det melder Entertainment Tonight.

DØMT: Felicity Huffman er dømt i universitetsskandalen. Dagbladets USA-korrespondent Vegard Kristiansen Kvaale forklarer saken. Video: NTB Scanpix og Dagbladet Vis mer

- Frustrerende

Olivia Jade har tidligere fortalt hvordan hun opplevde å bli offentlig ydmyket, men innrømmer nå at det ikke var det verste:

- Jeg tror bare den vanskeligste delen av hele greia var å se hvor forferdelig media var for både deg og mamma, og faktisk kjenne dere og vite at mamma har det største hjertet, sa Bella i podkasten.

Videre snakket de om at mora ble ansiktet utad for hele universitetsskandalen, som samlet omhandlet mer enn 30 foreldre.

- Selv om også jeg ble dratt inn i det, gikk det mye mer inn på meg å se hvordan alt ble kastet over på mamma. Det var mange involverte i denne saken, men mamma tok alt på sine skuldrer. (...) Det var frustrerende og jeg ble sint da jeg leste om henne i tabloidavisene.

Kjærlighetssorg

Søstrene forteller om en hverdag preget av mye negativ oppmerksomhet rundt familien og paparazzier som konstant barrikaderte seg utenfor huset for å følge deres minste steg.

I tillegg til universitetsskandalen, befant storesøster Bella Rose seg midt i sin første kjærlighetssorg. Mindre enn ei uke etter skandalen, ble hun nemlig dumpet av kjæresten gjennom ett år.

- Jeg klandret meg selv og la all skylden på meg. Det var veldig vanskelig å gå gjennom et brudd og så også ha noe enda større, og ærlig talt viktigere, på toppen av det igjen. Alt jeg ønsket å gjøre var å gråte og sørge over forholdet mitt, men det kunne jeg ikke.

SKANDALE: På nittitallet ble en sextape av Pamela Anderson og Tommy Lee lekket, nå blir sexskandalen en TV-serie. Video: Hulu/Steffen Pettersen Vis mer

Familien opplevde flere reaksjoner i etterkant av skandalen, blant annet mistet Loughlin jobben, mens yngstedattera ble droppet av sponsorer som Sephora og TRESemme.

I en YouTube-video som hun la ut tidligere i år fortalte imidlertid Olivia Jade at hun vil komme seg videre:

- Selv om jeg ikke kan endre fortida, kan jeg endre hvordan jeg handler og hva jeg velger å gjøre framover. Jeg ville bare ikke at noen skulle tolke dette på feil måte, og tro at opptredenen min i «Red Table Talk» gjør at omdømmet mitt er reddet. Nei, det er ikke slik. Men for min mentale helse vil jeg ikke fortsette å hausse det opp. Jeg vil bare gå videre og komme tilbake og gjøre det jeg elsker - som er YouTube, var blant det hun sa i videoen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer