Durek Verrett:

Durek: - Gratulerer, bonusdattera mi

Prinsesse Märtha Louises datter Maud Angelica Behn vant prisen for «Årets modigste kvinne» i går kveld.

VANT PRIS: I går kveld vant Maud Angelica Behn prisen for «Årets modigste kvinne» av magasinet Tara.Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
VANT PRIS: I går kveld vant Maud Angelica Behn prisen for «Årets modigste kvinne» av magasinet Tara.Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For tiende år på rad delte magasinet Tara ut prisen for «Årets modigste kvinne» i går kveld. Prinsesse Märtha Louises (49) datter Maud Angelica Behn (17) var blant finalistene, og var nominert for minnetalen hun holdt for sin avdøde far Ari Behn, under begravelsen i Oslo domkirke i januar.

«Med tv-kameraer og hele Norges oppmerksomhet rettet mot seg i et av sine vondeste øyeblikk, valgte den daværende 16-åringen i sin selvskrevne tale å ta opp viktigheten av å forebygge selvmord», skrev juryen i en pressemelding.

«Hun snakket direkte til dem som også sliter med psykisk sykdom, rett fra hjertet til en pårørende i sorg. Hun valgte å sette ord på smerten, men også formidle håpet. At det finnes hjelp. At det ikke trenger å gå så langt som med faren. For den viktige talen og åpenheten er Maud Angelica blitt unisont hyllet», het det videre i pressemeldingen.

- Det betyr skikkelig mye

I går kveld ble det kjent at Märtha Louises datter stakk av med seieren for «Årets modigste kvinne». Prisutdelingen fant sted på Vestlia Resort i Geilo.

Til stede under prisutdelingen var både prinsesse Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett (45).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer