Märtha Louise:

Dureks bursdagshilsen til kjæresten

Onsdag fylte prinsessa 50 år.

ADSKILT: Märtha Louise og Durek Verrett, her fra workshop i København i 2019, får ikke feire prinsessas bursdag sammen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
ADSKILT: Märtha Louise og Durek Verrett, her fra workshop i København i 2019, får ikke feire prinsessas bursdag sammen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Publisert

22. september 1971 kom kong Harald (84) og dronning Sonjas (84) første barn til verden. Prinsesse Märtha Louise kunne onsdag feire 50 år på planeten, og gratulasjonene har strømmet inn.

Også kjæresten, Durek Verrett (46), har kommet med sine lykkeønskninger.

«Gratulerer med dagen til min dronning, min gudinne, min kjæreste, mor og venn til så mange. Jeg er beæret over å stå ved din side i dette livet. Min elskede, jeg elsker deg og vil bruke resten av livet på å vise deg min kjærlighet og hengivenhet. Jeg er din for alltid. Gratulerer med dagen min engel», skriver han på Instagram.

50-åringen får likevel ikke feiret den store dagen sammen med sin kjære. Coronarestriksjonene har løsnet litt opp, og de to kunne gjenforenes i sommer i USA. Da krysset prinsessa Atlanterhavet for å bli gjenforent med kjæresten.

I fjor kom Verrett på overraskelsesbesøk til Norge for å feire bursdagen til prinsessen. Da hadde de ikke sett hverandre fysisk på et halvt år, grunnet pandemien.

BURSDAGSPRINSESSE: Kongehuset delte nye bilder av prinsessen i anledning hennes 50-årsdag. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
BURSDAGSPRINSESSE: Kongehuset delte nye bilder av prinsessen i anledning hennes 50-årsdag. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer

Tidligere denne uka avslørte prinsessa på sosiale medier at hun ladet batteriene på fjellet ved Sikkilsdalshornet ved Jotunheimen med familien. Der hadde hun med seg de tre døtrene Maud Angelica (17), Leah Isadora (15) og Emma Tallulah (12).

«For en fantastisk måte å lade batteriene på før den STORE dagen. Puster, føler, kobler til», skrev hun til bildet tirsdag.

VIL IKKE: I denne ukens episode av «Märtha» forteller Märtha Louise hvorfor Durek Verrett ikke vil flytte til Norge. Video: TV 2 Vis mer

Prinsessens manager, Carina Scheele Carlsen, opplyser til Dagbladet at dagen feires med signering av Märthas nye strikkebok, «Hést». Seinere på dagen skal hun feire med venner og familie på Bygdø Kongsgård.

50-årsdagen fulgte også med nye bilder av prinsessen fra kongehuset.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer