Durek Verrett:

Dureks eks truet med millionsøksmål

Etter å ha stilt opp i Se og Hør, fikk Hank Greenberg et brev fra en advokat som hevder han jobber for Durek Verrett og prinsesse Märtha Louise.

TRUER MED SØKSMÅL: En amerikansk advokat, som hevder han jobber på vegne av Durek Verrett og prinsesse Märtha Louise, har sendt et truende brev til Verretts ekskjæreste - Hank Greenberg. I brevet truer han med søksmål dersom amerikaneren kommer med flere av det advokaten mener er usanne påstander. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TRUER MED SØKSMÅL: En amerikansk advokat, som hevder han jobber på vegne av Durek Verrett og prinsesse Märtha Louise, har sendt et truende brev til Verretts ekskjæreste - Hank Greenberg. I brevet truer han med søksmål dersom amerikaneren kommer med flere av det advokaten mener er usanne påstander. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år valgte Hank Greenberg (48), den selvutnevnte sjamanen Durek Verretts (45) ekskjæreste, å snakke om forholdet sitt med Verrett. Det gjorde han i et intervju med Se og Hør, der han kom med flere påstander.

I intervjuet hevdet Greenberg at Verrett var voldelig, en påstand som for øvrig ble støttet opp under av en politirapport. Han hevdet også at Verrett hadde forandret seg etter en nyretransplantasjon, og at han var manipulerende.

I tillegg fortalte han at Verretts advokat skal ha bedt ham om å skrive under på en taushetsavtale, noe VG tidligere hadde meldt. Avtalen fikk han tilsendt av Verretts advokat, Jo-Na Williams. Greenberg nektet imidlertid å underskrive avtalen, og mente at livet hans «ikke var til salgs».

Nå trues Greenberg derimot med et millionsøksmål. Det skriver Se og Hør i denne ukas utgave. Han har mottatt et brev fra den amerikanske advokaten Richard Gora i advokatfirmaet Gora LLC, der han får beskjed om hva konsekvensen av flere «usanne» uttalelser er.

Truer med millionsøksmål

Advokaten hevder at han er hyret som prosedyreadvokat for prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett. Brevet, som Se og Hør har fått tilgang til, er signert. Her står også både prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett som mottakere på kopi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer