Henry Thomas:

«E. T.»-stjerna arrestert

Ble satt i arrest etter å ha kjørt i påvirket tilstand.

ARRESTERT: Barnestjernen Henry Thomas ble mandag arrestert for å ha kjørt i beruset tilstand. Her er han i filmen «ET», som gjorde ham til stjerne over natten i 1982. Foto: Universal Entertainment/ZUMA Press/ NTB scanpix
ARRESTERT: Barnestjernen Henry Thomas ble mandag arrestert for å ha kjørt i beruset tilstand. Her er han i filmen «ET», som gjorde ham til stjerne over natten i 1982. Foto: Universal Entertainment/ZUMA Press/ NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Skuespiller Henry Thomas (48) ble kjent over natta i 1982, da den Steven Spielberg-regisserte filmen om romvesenet «E.T.» rullet over kinolerretene.

Den gangen var Thomas bare 11 år gammel, men med filmens enorme suksess ble han brått en av verdens største stjerner.

Siden den gang har han på langt nær klart å nå den samme karrieretoppen som han gjorde som barn.

Og nå skaper 48-åringen overskrifter av helt andre årsaker, etter at han nå er blitt arrestert for å ha kjørt i påvirket tilstand.

Satt i arrest

Flere medier, deriblant CBS, melder om hendelsen som skal ha funnet sted i delstaten Oregon i USA.

Ifølge CBS opplyser politiet at stjernen ble funnet mandag i en parkert bil i en busslomme, etter tips fra en bekymret forbipasserende. Han skal så ha blitt tatt med til statsfengselet i Washington, hvor han er blitt siktet for å ha kjørt i påvirket tilstand.

Skuespilleren selv har foreløpig ikke kommentert siktelsen, men ifølge CNN ble han løslatt tirsdag morgen etter å ha erkjent hendelsen.

Stjerne over natta

Rollen som den lille gutten Elliott i klassikeren «E.T. the Extra-Terrestrial», gjorde altså Thomas til barnestjerne over natta da han var bare 11 år gammel. Også skuespiller Drew Barrymore (44) hadde sin første store rolle i denne filmen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer