Dax Shepard:

Edru i 16 år: Sprakk

Skuespilleren åpner opp om sin svært tunge periode i podkasten.

TILBAKEFALL: Dax Shepard forteller svært åpenhjertig om sine utfordringer med avhengighet. Her avbildet med kona, Kristen Bell. Foto: Eric Charbonneau / REX / NTB
TILBAKEFALL: Dax Shepard forteller svært åpenhjertig om sine utfordringer med avhengighet. Her avbildet med kona, Kristen Bell. Foto: Eric Charbonneau / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skuespilleren Dax Shepard (45) har i flere år vært et stort navn i Hollywood, og har vært å se i en rekke roller på filmlerretet. Han er imidlertid vel så kjent for å være gift med skuespilleren Kristen Bell (40), og sammen er de et av de mest populære parene i filmbyen.

De siste åra har han gjort stor suksess med podkasten «Armchair Expert», der han inviterer kjente navn for å snakke om livet. Tidligere har skuespilleren uttalt at målet med podkasten er å gi gjestene en «opplevelse av å være i et AA-møte (Anonyme Alkoholikere journ.anm.) uten at de trenger å være alkoholiker», ifølge LA Times.

45-åringen har nemlig ved en rekke anledninger vært svært åpen om sine egne utfordringer med rusavhengighet, der han i flere år var avhengig av alkohol og kokain.

Nylig kunne han imidlertid feire 16 år som edru, og har hevdet selv at han ikke har rørt noen form for rusmidler siden 2005.

I en ny episode av podkasten, som har fått navnet «Dag 7», forteller han imidlertid at dette ikke lenger er tilfellet, ifølge blant andre CNN og People.

Kjempet mot avhengighet

«En episode jeg aldri trodde jeg måtte spille inn», lyder deler av beskrivelsen av episoden i et innlegg på Instagram. Der forteller 45-åringen at han i en lengre periode har kjempet mot avhengigheten, etter å ha tatt smertestillende medisin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer