Prins Harry:

- Ei tikkende bombe

Prinsens selvbiografi, som ifølge eksperter potensielt kan ødelegge familiebåndene permanent, utsettes.

ONDT BLOD: Det er angivelig ikke fullt så god stemning mellom hertugparet og det britiske kongehuset. Foto: Danny Lawson/AP/NTB
ONDT BLOD: Det er angivelig ikke fullt så god stemning mellom hertugparet og det britiske kongehuset. Foto: Danny Lawson/AP/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kong Charles (73) yngste sønn prins Harry (38) er ikke fremmed for å få den britiske kongefamilien til å skjelve i buksene. I fjor ble det trolig rabalder på slottet da han og hertuginne Meghan (40) ga sitt velkjente ærlige Oprah-intervju.

I fjor ble det imidlertid kjent at prinsen ville utgi en memoar, der han er ventet å komme med nye avsløringer. Forfatter Tom Bower, som står bak hertuginne Meghans memoar, mener prinsens bok «ei tikkende bombe», forteller han til den britiske konservative TV-kanalen GB News.

Boka skulle, ifølge britiske medier, opprinnelig slippes i november i år. Torsdag morgen ble det imidlertid kjent at selvbiografien utsettes som følge av dronning Elizabeths død. Den nye utgivelsen blir derfor trolig ikke før etter nyttår. Det skriver The Telegraph, som siterer kilder tett på paret.

- Vil ta igjen

Ifølge forfatteren er bokas utgivelse planlagt i november, med krav om stort hemmelighold. Ansatte vil bli sjekket på vei hjem fra jobb for å unngå at noen sniker med seg en kopi ut i offentligheten, forteller Bower.

Memoaren skrives av skyggeforfatteren JR Moehringer. En skyggeforfatter er en skribent som anonymt skriver tekster som andre framfører eller utgir under sitt eget navn. Boka utgis av forlaget Penguin Random House.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.