Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Skal vi danse»:

Einar Nilsson gikk helt til topps i «Skal vi danse»

Kunne omsider slippe jubelen løs.

VINNERE: Einar og Anette vant «Skal vi danse». Se vinnerintervjuet her. REPORTER: Henriette Eilertsen FOTO: Helén Skogstad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NYDALEN (Se og Hør): Nok en sesong av «Skal vi danse» er ved veis ende og lørdag kveld møttes Einar Nilsson (54) og Jan Gunnar Solli (37) til finale i Nydalen i Oslo.

Etter at stemmene var talt opp, var det hele altså avgjort. Einar og Anette står igjen som vinnere av «Skal vi danse» 2018.

Stemninga var til og ta og føle på da de to mennene entret parketten for siste gang, og sammen med sine dansepartnere, Anette Stokke (30) og Rikke Lund (22), leverte de begge tre opptredener hver.

VANT: TV 2-profil og «Tid for hjem»-programleder Einar Nilsson (54) er vinneren av årets «Skal vi danse» sammen med dansepartneren Anette Stokke (30). Foto: TV 2
VANT: TV 2-profil og «Tid for hjem»-programleder Einar Nilsson (54) er vinneren av årets «Skal vi danse» sammen med dansepartneren Anette Stokke (30). Foto: TV 2 Vis mer
USLÅELIGE: Einar og Anette avbildet under en av kveldens opptredener. Foto: TV 2
USLÅELIGE: Einar og Anette avbildet under en av kveldens opptredener. Foto: TV 2 Vis mer

- Kan vi få champagnen nå, spør den ferske «Skal vi danse»-vinneren når Dagbladet omsider slipper til i seierskaoset på parketten etter sending.

- Det føles faktisk helt sprøtt å vinne. Da jeg takket ja til dette tenkte jeg ikke at jeg skulle tåle påkjenningen, men etter hvert skjønte jeg at jeg hadde det altfor gøy med hun her, konstaterer «Tid for hjem»-programlederen, og titter bort på dansepartneren.

- Jeg skjønte egentlig ikke hva som skjedde da navnene våre ble ropt opp. Dette er fantastisk, sier Anette Stokke, som tror Einar vinner festen i kveld:

- Garantert, sier hun.

Til finalen på første forsøk

Da Dagbladet møtte finalistene tidligere denne uka, kunne de begge fortelle at de skulle gi alt under finalen - noe de beviste en gang for alle i kveld.

Mens Jan Gunnar ikke la skjul på at han hadde kjent på kroppen at det var viktige ting som skulle finne sted lørdag kveld, fortalte Rikke at det har vært et eventyr å være med på programmet sammen med den tidligere fotballspilleren.

Dette var nemlig første gang proffdanseren var med i konkurransen, og hun var derfor både stolt og ydmyk over å ha gått helt til finalen.

- Det har vært en veldig spesiell reise, la Jan Gunnar til.

Paret har stått i flere dueller sammen, og danket ut samtlige konkurrenter. De har også måttet svare på rykter om hvorvidt de er blitt mer enn venner gjennom sesongen.

FRAVÆRENDE: Helene Olafsen dukket ikke opp på «Skal vi danse»-finalen. Vis mer

Vennskap for livet

Einar og Anette på sin side kunne fortelle at det føltes helt vanvittig å være i finalen.

- Ganske uvirkelig. Vanskelig å se for seg i begynnelsen av en sesong at man skal stå i finalen, innrømmet Anette, som har vært med flere sesonger tidligere.

Selv om paret måtte ta til takke med den bitre andreplassen i kveld, var det ingen sure miner å spore etter sending i kveld.

- Dette var en fantastisk finale og det er en utrolig gøy opplevelse å stå her, sammen med to fantastiske dansere Einar og Anette. Jeg følte at jeg ga alt i dag, og er med sikkerhet en god nummer to. Dette betyr mye for meg, og jeg er utrolig takknemlig for alle som har stemt på oss. Det føles som en seier å komme til finalen, og jeg kunne ikke gjort noe annerledes, forteller Jan Gunnar til Dagbladet.

FINALISTER: Jan Gunnar og Einar er årets «Skal vi danse»- finalister, men dette visste du kanskje ikke om dem. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Helén Skogstad Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!