Finale i «Mesternes mester»:

Eirik Verås Larsen vant «Mesternes mester»

Padleren Eirik Verås Larsen kan smykke seg med tittelen «Mesternes mester» 2020. Kjersti Buaas er glad det hele er over.

VINNER: Eirik Verås Larsen vant «Mesternes mester» Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ZADAR (Dagbladet): - Det føles fantastisk!

Etter uker med blodslit ble det fredag kveld avgjort. Eirik Verås Larsen (43) kan smykke seg med tittelen «Mesternes mester» 2020.

- Det er noen utrolig sterke konkurrenter som jeg har måttet slå ut for å komme hit. Men jeg klarte å holde roen i finalen, samt å holde finmotorikken ved like, så da var det kjempedeilig å kunne heve pokalen til slutt, sier den ferske vinneren til Dagbladet.

Men det var ingen selvfølge at det var Verås Larsen som skulle bli den 11. vinneren av den gjeve tittelen. Forspranget fikk han da Kjersti Buaas (38) rotet det til da hun skulle memorere og finne riktige brikker til et puslespill.

- Glemte å åpne luka

- Første del av puslinga gikk over all forventning, da brikkene bare falt på plass. Jeg ville kjappe meg og være foran Eirik, men da glemte jeg å åpne luke nummer to for å se hvilken figur som var der. I stedet begynte jeg å løpe over hinderet uten å vite hvilke brikker jeg trengte, forklarer Buaas.

Da gikk alt i surr for 38-åringen.

- Det var vanskelig å huske brikkene, så jeg måtte over hinderet flere ganger. Jeg måtte virkelig jobbe for å hente meg inn igjen og ikke la stresset ta overhånd, slik at jeg faktisk kunne få ferdig puslespillet og prøve å ta igjen Eirik som nå var langt foran, sier Buaas og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer