Kim Kardashian:

Eks-bestevenninnene gjenforent på julefest

Kim Kardashian West viste seg fram igjen - i all sin prakt. 

TILBAKE: Under moren Kris Jenners årlige julefest, viste Kim Kardashian West seg igjen etter det mye omtalte sjokkranet i Paris. Se alle bildene nedover i saken. Foto: Anthony Behar, NTB scanpix
TILBAKE: Under moren Kris Jenners årlige julefest, viste Kim Kardashian West seg igjen etter det mye omtalte sjokkranet i Paris. Se alle bildene nedover i saken. Foto: Anthony Behar, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kim Kardashian West (36) har hatt et turbulent år, og har holdt en lav profil siden hun ble ranet i Paris tidligere i høst.

Det var den 3. oktober at realitystjerna ble truet av maskerte menn med pistol på sitt luksushotell i Paris. Ranerne klarte å stikke av med smykker til en verdi av nærmere 90 millioner norske kroner, og etterlot seg Kardashian fastbundet i badekaret.

Kardashian var til stede i byen i forbindelse med moteuka der, og viste seg fram i dyre designerkjoler bare timer før bakholdsangrepet.

Tilbake i rampelyset

Den traumatiske hendelsen har sørget for at stjerna har holdt seg unna sosiale medier og offentlige arrangementer. Foruten å ha blitt spottet av paparazzi enkelte ganger, er det få som har fått se stjerna i all sin prakt siden det grusomme ranet i lysenes by.

Ikke før nå, skal det sies. Under den årlige julefesten til stjernas mor, Kris Jenner, var hun tilbake for fullt.

I en gylden kjole, med tettsittende halssmykke og ny ring i leppa, stilte 36-åringen gladelig opp på bilder med flere. Hun lot seg blant annet avbilde med sin tidligere venninne, Paris Hilton.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer