Eks-prinsesse Tessy av Luxemburg:

Eks-prinsessa «hemmelig» gift

Lykken smiler på ny etter den stygge, kongelige skilsmissen i 2017.

FOR ANDRE GANG: Tidligere prinsesse Tessy av Luxemburg fikk sin Frank Floessel i Sveits sist fredag. De venter for tida også sitt første barn sammen. Foto: Skjermdump fra Instagram
FOR ANDRE GANG: Tidligere prinsesse Tessy av Luxemburg fikk sin Frank Floessel i Sveits sist fredag. De venter for tida også sitt første barn sammen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere prinsesse Tessy (35) av Luxemburg har fått et helt nytt liv etter at hun og prins Louis (34) på skittent vis gikk fra hverandre for fire år siden. Den kongelige skilsmissen ble kunngjort i januar 2017, noe som ble starten på en to år lang høylytt runde i rettssystemet, der penger var stridens kjerne.

Tessy ble anklaget for å være «gold digger» da hun krevde et rettferdig oppgjør etter samlivsbruddet, og skittkasting og pengekrangel preget den kongelige skilsmissen i lang tid.

Sammen har de sønnene Gabriel (15) og Noah (13). På rekordtid har prinsessa etablert seg på nytt med den sveitsiske forretningsmannen Frank Floessel. De kunngjorde sin kjærlighet for hverandre i fjor, og forlovet seg på nyttårsaften.

Og nå har bryllupet stått. Det ferske ekteparet - som i februar også avslørte at de venter sitt første barn sammen - giftet seg «i all hemmelighet» i Zürich i Sveits sist fredag. Det avslørte eks-prinsessa selv på Instagram, der det også kom fram at vielsen gikk stille og rolig for seg med bare nære venner og familie til stede.

Øvrige gjester kunne imidlertid følge seremonien på livestream.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer