Jillian Michaels:

Eksen: - Pleide å spytte på folk

Kommer med oppsiktsvekkende uttalelser om eksen. Selv slår tv-profilen hardt tilbake.

SPYTT?: Jillian Michaels eks hevder at treningsdronninga har svært dårlige bordmanerer. Det får Michaels til å rase. Foto: Erik Pendzich / REX / NTB
SPYTT?: Jillian Michaels eks hevder at treningsdronninga har svært dårlige bordmanerer. Det får Michaels til å rase. Foto: Erik Pendzich / REX / NTB Vis mer
Publisert

Slanke- og treningsdronninga Jillian Michaels (47), som i flere år var å se i slankeserien «The Biggest Loser», har gjennom åra skapt flere overskrifter.

Det ble blant annet skrevet mye om den personlige trenerens exit fra serien i 2014, fordi det ble hevdet at hun selv ønsket å få sparken. Det skal ha vært fordi hun mente deltakerne ble behandlet dårlig av produksjonen.

I 2012 ble det også kjent at hun hadde blitt mamma to ganger på én uke. Bakgrunnen var at hun adopterte ei datter, samme uka som kjæresten fødte parets sønn, ifølge People.

Nå er det imidlertid ikke henne selv som skaper overskrifter, men eksen.

RUMPE: Sara Emilie Tandberg er ny i «Bloggerne» så vi har tatt en prat med henne om blant annet hvilket innlegg som har skapt mest reaksjoner. Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Spyttet på folk

Michaels eks, fitnesstrener Jackie Warner (53), kommer nemlig med oppsiktsvekkende uttalelser om treneren. Paret var i et forhold i seks år på 90-tallet før de gikk hver til sitt.

Uttalelsene, der Warner blant annet går hardt ut mot eksens bordmanerer, kommer fram i podkasten «Hot Takes & Deep Dives with Jess Rothschild».

KRASSE BESKYLDNINGER: Jillian Michaels eks, Jackie Warner, kommer med krasse uttalelser om ekskjæresten. Foto: Jim Smeal / BEI / REX / NTB
KRASSE BESKYLDNINGER: Jillian Michaels eks, Jackie Warner, kommer med krasse uttalelser om ekskjæresten. Foto: Jim Smeal / BEI / REX / NTB Vis mer

- Vi pleide å bli kastet ut av fine restauranter fordi hun skrek høyt og bannet, og jeg klarte det ikke. Jeg var bare ikke den samme. Jeg mener, hun pleide å spytte på folk, sier 53-åringen om eksen.

Gavmild

Hun forklarer videre at hun til slutt skal ha fått nok, og dumpet kjæresten.

Warner gir imidlertid 47-åringen ros for å være en gavmild person, men innrømmer at aldersforskjellen på sju år skal ha spilt en rolle i bruddet.

Det tok ikke lang tid før Jillian Michaels så seg nødt til å svare på beskyldningene. Det skriver UsWeekly. På sosiale medier går hun nå hardt ut mot «løgnene om meg, om at jeg spytter på folk på restauranter».

NB! STERKE INNTRYKK: Dagbladet ble med inn på operasjonsstua da mann (36) tok omstridt «sixpack-operasjon». Video: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

I et to minutter langt videoklipp refser hun eksens beskyldninger, samt Page Six for å hevde at de har forsøkt å få en kommentar.

- Dere lyver (...) Jeg er ganske sikker på at hvis jeg faktisk hadde spyttet på folk på restauranter, eller bare én person, så hadde det allerede stått i avisene.

47-åringen forteller også videre at til tross for at hun er en offentlig person, og svært vant til slike historier, er hun redd for at barna skal få det med seg.

- Ja, barna mine vet at jeg ikke spytter på folk på restauranter, men det er ikke gøy for dem hvis de må gå på skolen og høre fra vennene at «mamma spytter på folk på restauranter».

Forlovet

47-åringen er i dag i et tilsynelatende lykkelig forhold med DeShanna Marie Minuto (36). Paret forlovet seg i november i fjor, etter tre år som kjærester.

- Deshanna er alt - vakker, smart, morsom, kreativ, rar, lidenskapelig ... jeg kunne nevnt i fleng (...) Jeg er så takknemlig som får kalle henne min, uttalte hun til People i november.

Tidligere, fra 2015 til 2018, var hun forlovet med Heidi Rhoades. De har dattera Lukensia (12) og sønnen Phoenix (9) sammen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer