Armie Hammer:

Eksen: - Sjokkert og sønderknust

Elizabeth Chambers uttaler seg for første gang etter anklagene mot Armie Hammer.

UTFORDRENDE TID: Elizabeth Chambers og Armie Hammer slapp nyheten om bruddet i juli i fjor. Nå uttaler hun seg om kannibal-anklagene mot eksen. Foto: Marion Curtis / Starpix / REX / NTB
UTFORDRENDE TID: Elizabeth Chambers og Armie Hammer slapp nyheten om bruddet i juli i fjor. Nå uttaler hun seg om kannibal-anklagene mot eksen. Foto: Marion Curtis / Starpix / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste måneden har den amerikanske skuespilleren Armie Hammer (34) stått for en rekke overskrifter i internasjonal presse.

Gjennom flere meldingsutvekslinger på Instagram, som angivelig stammer fra «Call Me by Your Name»-stjerna, kommer det fram at 34-åringen omtaler seg selv som kannibal.

Angivelige ofre hevder videre at han ved flere anledninger har brukt sin kjendisstatus til å manipulere dem til sengs, og at han har drukket blodet deres og fantasert om å spise menneskekjøtt.

- Sjokkert

Beskyldningene mot ham har naturligvis fått mye oppmerksomhet den siste tida, men først nå velger hans fraseparerte kone, Elizabeth Chambers (38), å uttale seg om sjokkpåstandene om Hammer.

«I flere uker har jeg forsøkt å fordøye alt som har skjedd. Jeg er sjokkert, sønderknust og ødelagt, men når jeg skyver min egen hjertesorg til side, så lytter jeg, og jeg vil fortsette å lytte og opplyse meg selv om disse sensitive sakene», skriver Chambers, og legger til at hun ikke var klar over hvor lite hun visste.

«Jeg støtter alle ofre for mishandling og vold og oppfordrer alle som har opplevd denne smerten til å søke den hjelpen man trenger for å helbredes», fortsetter hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer