Eksen døde brått. Avslører sannheten om forholdet

Kylie Minogue letter på sløret om romansen med den verdensberømte rockestjerna.

DYPDYKK I FORTIDA: Snart 30 år er gått siden Kylie Minogue og ekskjæresten Michael Hutchence var et par. På den tida ble de to regnet som et av verdens største par. Foto: NTB Scanpix
DYPDYKK I FORTIDA: Snart 30 år er gått siden Kylie Minogue og ekskjæresten Michael Hutchence var et par. På den tida ble de to regnet som et av verdens største par. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Han ville oppleve alt, sier Kylie Minogue.

Michael Hutchence ble beskrevet som den ultimate definisjonen av en rockestjerne. Selv om den australske artisten var vokalist i INXS - som i sin tid var et av verdens aller største rockeband - dreide overskriftene seg hovedsakelig om penger, berømmelsens bakside - og kvinner. Mange kvinner.

Hutchence forførte superstjerner som Kylie Minogue og Helena Christensen. Artisten fylte også spalter verden over da han innledet et forhold til den britiske tv-personligheten Paula Yates - som fremdeles var gift med musikeren Bob Geldof (67).

Livet bak fasaden var derimot preget av smerte og indre uro. Det ble ikke fullstendig klart for offentligheten før etter 22. november 1997.

Dagen Michael Hutchence ble funnet død på et hotellrom i Sydney, bare 37 år gammel.

- Sex, kjærlighet og narkotika

Nå har BBC lansert en ny dokumentar som tar for seg rockerens sagnomsuste liv. Både familie og bandmedlemmer, samt artist og ekskjæreste Kylie Minogue (50), gir offentligheten et innblikk i aspekter ved superstjernas liv som bare de færreste kjenner til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer