Fyrst Albert og fyrstinne Charlene:

Eksens gratulasjon vekker oppsikt

Stemningen mellom fyrstinnen og ektemannens ekskjæreste skal være alt annet enn god.

GRATULASJON: Etter at fyrst Albert nylig fylte år, er det spesielt én ting som vekker oppsikt. Foto: Kevin Dietsch / Shutterstock / NTB
GRATULASJON: Etter at fyrst Albert nylig fylte år, er det spesielt én ting som vekker oppsikt. Foto: Kevin Dietsch / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden opplyste kongehuset i Monaco at fyrstinne Charlene (44) endelig hadde kommet seg hjem igjen, og er gjenforent med familien. Det skrev blant andre People.

Situasjonen rundt fyrstinnen har vært uviss helt siden hun i fjor ble innlagt i Sør-Afrika, der hun ble operert for en alvorlig øre-nese-hals-infeksjon.

Siden har hun tilbrakt minimalt med tid med familien hjemme i Monaco, hvor hun til vanlig er bosatt med ektemannen fyrst Albert (64) og tvillingene Gabriella og Jacques (7). Dermed var trolig gleden stor da de endelig ble gjenforent forrige uke.

Siden hun returnerte har også ektemannen fyrst Albert rukket å fylle 64 år. I den anledning har eksen Nicole Coste (50), som han har sønnen Alexandre (18) med, gratulert ham.

Og gratulasjonen skal ikke ha gått upåaktet hen, ifølge den svenske avisen Svensk Damtidning.

Gratulasjon vekker oppsikt

Det var mandag denne uken at fyrst Albert hadde bursdag. I den anledning mottok han flere offisielle gratulasjoner fra et vindu i Fyrstepalasset.

Fyrst Albert fikk også gratulasjoner i sosiale medier, blant annet fra eksen Coste. Hun delte en egen gratulasjon til ekskjæresten på Instagram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer