<strong>STILLER KRAV:</strong> Nicole Young krever over 17 millioner i måneden av rapper-ektemannen Dr. Dre. Foto: NTB Scanpix
STILLER KRAV: Nicole Young krever over 17 millioner i måneden av rapper-ektemannen Dr. Dre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dr. Dre og Nicole Young:

Ekskona krever 17 millioner i måneden

Den bitre skilsmissestriden mellom stjerneparet Nicole Young og rapper-ektemannen Dr. Dre fortsetter.

Publisert
Sist oppdatert

For noen måneder siden kom nyheten om at Nicole Young (50) hadde søkt om skilsmisse fra rapper-ektemannen André Romelle Young (55), best kjent under artistnavnet Dr. Dre - etter 24 år som ektepar.

Stjerneparet har den siste tida vært i en bitter skilsmissestrid. Konflikten bunner i om hvorvidt ektepakten de inngikk i sin tid, er gyldig eller ei.

The Blast fikk tidligere i august tilgang på en rekke rettsdokumenter om skilsmissen, der rapperens kone hevder at hun signerte en ektepakt, men at Dr. Dre skal ha revet den i stykker noen år inn i ekteskapet - som en romantisk gest.

Den berømte rapperen vil på sin side følge ektepakten, og mener at alle virksomhetene hans, samt store deler av formuen på 1 milliard dollar, tilhører ham, ifølge rettsdokumentene.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland / Rød Løper Vis mer

Krever enorm sum

Nå har det igjen dukket opp nye detaljer om eksparet. I rettsdokumenter som TMZ har fått tilgang på kommer det fram at Nicole krever en enorm sum fra eksmannen.

Ifølge dokumentene vil hun ha over 1 936 399 amerikanske dollar fra artisten i måneden, som tilsvarer drøye 17,2 millioner norske kroner.

Beløpet skal være et midlertidig ektefellebidrag som vil si at artisten skal punge ut beløpet, mens de to fortsatt er gift, fram til skilsmissen er gått gjennom.

<strong>KAN MÅTTE PUNGE UT:</strong> Hvis kona får vilja si, kan Dr. Dre bli nødt til å punge ut millioner av kroner. Foto: NTB Scanpix
KAN MÅTTE PUNGE UT: Hvis kona får vilja si, kan Dr. Dre bli nødt til å punge ut millioner av kroner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Utover dette krever hun et beløp på 5 millioner amerikanske dollar som skal gå til å betale advokatene sine. Dette tilsvarer 44,5 millioner norske kroner.

I august kom det fram en rekke detaljer om skilsmisseoppgjøret mellom stjerneparet, som har barna Truly (19) og Truice (23) sammen. Dr. Dre har for øvrig også fire barn fra tidligere forhold.

RIV I HJERTET: I Senkveld fortalte Henriette Steenstrup om hva som hjalp henne da hun var midt oppi skilsmisse. Vis mer

The Blast hadde fått tilgang på rettsdokumenter som viser at eksparet har flyttet fra hverandre, og nå bor på forskjellige adresser.

I rettsdokumentene kom det blant annet fram at 55-åringen hevder at kona nekter å gi ham noen av hans personlige eiendeler som befinner seg i huset i Malibu.

Nicole Young har blitt boende i deres gamle hjem i Malibu, mens den kjente rapperen har flyttet til Brentwood.

SKAL SKILLES: En gang i tida var tonen svært god mellom ekteparet Rudy og Judith Giuliani. Nå tar de skittentøysvasken i full offentlighet. Video / foto: NTB Scanpix. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet Vis mer

Hevder kona nekter å gi ham eiendeler

Av skilsmissepapirene kommer det fram at Dr. Dre hevder at kona nekter å gi ham flere personlige eiendeler fra Malibu-hjemmet, blant annet flere golfkøller, en motorsykkel og pistolen hans.

Det kom fram i et brev sendt fra rapperens advokat 30. juli.

«Mr. Young sendte noen til Malibu i morges for å hente noen av tingene hans (noe Ms. Young daglig gjør i Brentwood). Først sa klienten din at det var i orden, men etter å ha vært borte i fem minutter (antakelig for å ringe til dere på kontoret), kom hun tilbake og nektet», het det i brevet som ble sendt fra Dr. Dres advokater til Nicole Youngs advokater, ifølge The Blast.

I brevet kom det også fram at 55-åringen hevder at han har gitt Nicole Young tillatelse til å hente ting hjemme hos ham, og at han nå ber om å få gjøre det samme i deres tidligere felles hjem i Malibu.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer