Shanna Moakler:

Ekskona med kryptisk melding

Delte kryptiske meldinger etter at eksen forlovet seg.

STIKK?: Shanna Moakler, Travis Barkers eks, var raskt ute med å dele kryptiske meldinger, etter at det ble kjent at Barker hadde forlovet seg med Kourtney Kardashian. Her er eksparet avbildet i 2007. Foto: Jss Images/BEI/REX/NTB
STIKK?: Shanna Moakler, Travis Barkers eks, var raskt ute med å dele kryptiske meldinger, etter at det ble kjent at Barker hadde forlovet seg med Kourtney Kardashian. Her er eksparet avbildet i 2007. Foto: Jss Images/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag denne uka kom nyheten flere realityfans har ventet lenge på. Kourtney Kardashian (42) avslørte nemlig at hun og kjæresten Travis Barker (45) har forlovet seg.

Det delte de to turtelduene på Instagram, i et innlegg med bilder av paret tett omslynget på en strand, midt i et hav av roser og levende lys.

«For alltid», skrev hun til bildene, noe Travis også skrev i kommentarfeltet.

Gratulasjonene har naturligvis strømmet inn fra alle kanter. Ei som imidlertid ikke har gratulert det lykkelige paret, er ekskona.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Stikk til eksen?

Mellom 2004 og 2008 var Barker gift med den amerikanske modellen og skuespilleren Shanna Moakler (46). De fikk sønnen Landon (17) og dattera Alabama (15) sammen.

Bare kort tid etter at forlovelsesnyheten kom, delte 46-åringen et innlegg på Instagram. Dét er det flere som tolket som et stikk til eksen, ifølge US Weekly.

I et innlegg på Instagrams historiefunksjon delte nemlig Moakler flere kryptiske sitater.

«Midlertidig stengt for spirituelt vedlikehold», delte hun.

I et annet innlegg siterer hun rapperen Tupac, og skriver:

«Tupac sa en gang: Før du spør hvorfor noen hater deg, spør deg selv hvorfor du bryr deg».

KRANGEL: Det blir høylytt krangel mellom søstrene Kendall Jenner og Kourtney Kardashian etter de var på en hyttetur. Vis mer

Skapte overskrifter

Grunnen til at flere tolket dette som et stikk til paret, er at dette ikke er første gang ekskona har skapt overskrifter med «uttalelser» om paret. Det gjorde hun blant annet bare kort tid etter at verden fikk bekreftet at Kourtney og Travis var et par.

Da hadde hun nemlig likt en kommentar som kalte 42-åringen en nedgradering. Moakler fikk også oppmerksomhet da hun delte et innlegg på Instagram hvor det sto: «Slutt å klage over livet ditt. Det er folk der ute som dater eksen din».

På bakgrunn av dette var det flere fans og medier som tolket det som at Barkers ekskone ikke er særlig fornøyd med hans nye kjæreste.

- Uhell

Kort tid etter brøt hun tausheten overfor US Weekly om bakgrunnen for hvorfor hun likte nedgradering-kommentaren.

DRØY: Khloé Kardashian sin reklamefilm for Good American var for drøy for TV. Video: Steffen Pettersen/Se og Hør Vis mer

- Det var bare et fullstendig uhell at jeg likte den kommentaren. Mange ganger når jeg er på sosiale medier liker jeg fansens kommentarer. Jeg bare liker alt, og jeg har ikke engang lest den kommentaren. Jeg visste ikke engang at jeg hadde likt den, før pressen plukket det opp og det var skrevet om det overalt, sa hun den gang.

Videre forklarte Moakler at hun ikke prøvde å starte en slags krig i sosiale medier mot realitystjerna, og påpekte at hun ønsker at Barker skal være lykkelig.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer