Ivana Trump:

Eksmannen: - Barna hennes er ekle og dumme

Kraftig ordkrig en uke etter bruddet.

DEN GANG DA: Ivana Trump er mor til tre av Donald Trumps barn, Eric, Ivanka og Donald Trump jr. Her er de to førstnevnte avbildet sammen med moren i 1993. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Ivana Trump er mor til tre av Donald Trumps barn, Eric, Ivanka og Donald Trump jr. Her er de to førstnevnte avbildet sammen med moren i 1993. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I slutten av juni ble det annonsert at Donald Trumps (73) ekskone, Ivana Trump (70) hadde blitt singel etter at forholdet til den italienske kjæresten Rossano Rubicondi (47) hadde slått sprekker.

Ivana var gift med USAs president fra 1977 til 1992, og sammen fikk de barna Ivanka (37), Eric (35) og Donald Trump jr. (41). I 1992 gikk de imidlertid fra hverandre.

Etter skilsmissen fra den amerikanske presidenten, har hun vært i et av-og-på-forhold med italienske Rossano Rubicondi, som hun har kjent i 15 år, og som hun begynte å date i 2002.

De giftet seg i et svindyrt bryllup i 2008 - før de skilte lag igjen etter få måneder. Da begynte Trump å date andre menn, men etter kort tid fant hun tilbake til italieneren som hun nå har holdt ut med i ti år.

Men i forrige uke var det altså slutt for det turbulente forholdet - og nå går Rubicondi kraftig ut og kritiserer barna til kvinnen han har tilbrakt så mange år av livet sitt sammen med.

- Barna hennes er ekle og dumme

Det kan nemlig se ut til at hans italienske temperament har kommet til sin rett. I et nytt intervju med Page Six omtaler Rossano nå sine tidligere stebarn som «ekle og dumme».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer