Genoveva Casanovas eksmann:

Eksmannen bryter stillheten etter skandalen

Martínez de Irujo sier han tror på ekskona. - Ubetinget støtte.

FORSVARER EKSKONA: Greve Cayetano Martínez de Irujo uttaler seg om bildene av ekskona Genoveva Casanova og danske kronprins Frederik. Foto: Splash News/GTres/NTB
FORSVARER EKSKONA: Greve Cayetano Martínez de Irujo uttaler seg om bildene av ekskona Genoveva Casanova og danske kronprins Frederik. Foto: Splash News/GTres/NTB Vis mer
Publisert

Det har oppstått en enorm mediestorm i Danmark etter at det spanske ukebladet Lecturas publiserte bilder av kronprins Frederik (55) på hemmelig besøk i Madrid.

Bladet skrev at kronprinsen overnattet hjemme hos den meksikanske TV-stjerna Genoveva Casanova (47).

Casanova har tidligere nektet for dette, mens kongehuset har holdt seg tause. Nå bryter derimot også Casanovas eksmann, greve Cayetano Martínez de Irujo (60), tausheten om skandalen.

VIL IKKE SVARE: Kronprins Frederik av Danmark vil ikke svare på spørsmål om samarbeidet med skoprodusenten Ecco. Video: B.T Vis mer

Støtter ekskona

Martínez de Irujo var gift med Casanova fra 2005 til 2007, og uttaler seg om bildene av ekskona og kronprinsen i programmet «Fiesta», ifølge danske B.T.

I programmet forteller Martínez de Irujo at han tror på ekskona, og at hun har «ubetinget støtte» hos ham.

Samtidig håper han at det vil bli satt en stopper for «falsk informasjon som kommer ut», da det siste han ønsker er at medieoppstyret skal påvirke deres to felles barn, tvillingene Amine og Luis (23).

PERSONLIG PREG: Kronprinsesse Mary av Danmark tok et helt spesielt grep for å få fram budskapet sitt under et besøk i Bangladesh. Video: Det danske kongehus. Vis mer

- Vi er venner

Casanova har hele veien nektet for at det er noe annet enn vennskap mellom henne og den danske kronprinsen. Hun har forklart at planen var at en felles venn av henne og kronprins Frederik skulle vise kronprinsen rundt. Da vennen ble syk, steppet Casanova inn som guide.

- Jeg vil gjerne gjøre det helt klart - jeg har ikke et forhold til ham slik det blir sagt, har hun tidligere sagt til Vanitatis.

- Vi er venner, og bildene beviser ikke noe. Bortsett fra for dem som vil forvrenge bildene, og se noe som ikke er sant. Vi har felles venner og jeg vil ikke fortelle hvem. De er mine venner.

SVARTE FEIL: Se og Hørs kongehusekspert Anders Stavseng intervjuet Kronprinsesse Mary av Danmark i Texas. Det gikk ikke helt som det skulle. Vis mer

Det danske kongehuset har kun hatt følgende å si om bildene av kronprinsen:

- Vi uttaler oss ikke om rykter og insinuasjoner.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer