Jason Alexander:

Eksmannen vil ha Britney tilbake

Britney Spears første ekteskap varte bare i 55 timer. Likevel vil eksmannen gi forholdet et nytt forsøk.

ØNSKER BRITNEY TILBAKE: Jason Alexander, Britney Spears eksmann, deltok i en #FreeBritney-protest tidligere denne uka. Video: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da Britney Spears (38) bare var 22 år gammel, giftet hun seg for første gang. Hennes utkårede var jevngamle Jason Alexander (38), en venn fra barndommen.

Ekteskapet skulle imidlertid bli et av Hollywoods korteste - etter bare 55 timer var det hele annullert.

I annulleringen het det blant annet at Britney «ikke forsto handlingene sine, i en slik grad at hun ikke kunne samtykke til ekteskapet.»

- Vi fikk aldri en sjanse

Til tross for det korte ekteskapet, har ikke Alexander glemt sin tidligere kone. Han ble nemlig sett utenfor retten under en #FreeBritney-protest tidligere denne uka, hvor han blant annet ble intervjuet av US Weekly.

Der gjør han det tydelig at han ønsker en plass i livet til popstjerna. På spørsmål fra magasinet om han ønsker at de to skal finne tilbake til hverandre, svarer han:

- Å ja, definitivt. Hvis de hadde gitt oss en ærlig sjanse, ikke sant? Og hvis hun virkelig ville det. Jeg hadde gitt det et forsøk.

Spears har den siste tida vært gjenstand for mange overskrifter, ettersom hun ønsker å få farens vergemål, som hun har vært under siden 2008, flyttet til noen andre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer