Lene Nystrøm og Søren Rasted:

Eksparet gjenforent for dattera

Snart tre år etter skilsmissen beviser eksparet at de har klart å bevare vennskapet.

BEVARTE VENNSKAPET: I helga fikk et bilde av eksparet Lene Nystrøm og Søren Rasted stor oppmerksomhet. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
BEVARTE VENNSKAPET: I helga fikk et bilde av eksparet Lene Nystrøm og Søren Rasted stor oppmerksomhet. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For tre år siden gikk Aqua-paret Lene Nystrøm (46) og Søren Rasted (51) hver til sitt etter 16 års ekteskap. Nyheten om skilsmissen kom i form av et innlegg på Instagram.

«Dette gjør vi i enighet og med den største respekten for hverandre», skrev de den gang, og la til at det var ei veldig vanskelig tid for barna deres, Billy (14) og India (15).

Nystrøm og Rasted spilte sammen i musikkgruppen Aqua, som for alvor slo igjennom i 1997 med debutalbumet «Aquarium». Popgruppas slagere som blant andre «Barbie Girl» og «Dr. Jones», har nok vært låter flere har nynnet til opp gjennom åra.

Bruddet mellom Nystrøm og Rasted kom svært overraskende på pressen, og paret har i ettertid vært nokså tause om skilsmissen. Det skal imidlertid nevnes at om lag et år etter skilsmissen, nærmere sagt i 2018, valgte Rasted å uttale seg i stolen hos Hans Pilgaard i talkshowet «Hos Hans», ifølge Ekstra Bladet.

Der avkreftet han at det hadde vært noe dramatikk bak splitten, og betegnet det hele som en «veldig god» skilsmisse. Han pekte også på at det hadde vært fint med en forandring for ham personlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer