Donald og Melania Trump:

Ekspert mener å ha svaret på Melanias «iskalde» oppførsel

Donald Trumps kone er ikke glad i å holde hender.

AVVIST: Donald Trump prøvde forgjeves å ta hånda til kona Melania Trump tirsdag. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har ikke vært en enkel siste tid for USAs førstedame, Melania Trump (48). De siste månedene har hun stått i stormen mens ektemannen hennes er blitt anklaget av to kvinner for sidesprang av seksuell karakter.

Donald Trump skal så angivelig ha sørget for å betale disse kvinnene til stillhet, men de ønsker nå å løsrive seg fra kontraktene og å fortelle sin historie. Presidenten har selv kommentert at dette har vært en vanskelig tid for kona.

Det har versert flere rykter om hva som egentlig foregår på innsiden av Det hvite hus og i ekteskapet, men Melania har gang på gang vist at det bare er pølsevev - ved at hun stiller opp på arrangementer med ektemannen og står rakrygget gjennom det hele.

Ville ikke holde

Likevel er det enkelte aspekter ved USAs førstedames oppførsel som gang på gang skaper overskrifter. Forrige uke fikk presidentparet besøk av sine motparter fra Frankrike, Emmanuel og Brigitte Macron.

En ny atomavtale med Iran ble blant annet diskutert under møtet de to presidentene hadde sammen. Melania brukte anledningen til å vise Brigitte Macron rundt på et museum i Washington D.C.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer