Prins Harry og hertuginne Meghan:

Eksperter i sjokk:
- Krise i kongehuset

Kongehusekspertene er rystet etter Meghan og Harrys intervju med Oprah Winfrey.

SÅPEOPERA: Det britiske kongehuset sier de er lei seg. - Dette er en såpeopera, bare på ekte, sier Se og Hørs kongehusekspert om situasjonen som har oppstått. Video: Christian Roth Christensen / Dagbladet TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I flere timer satt hertuginne Meghan (39) og prins Harry (36) og fortalte om sitt forhold til den britiske kongefamilien i samtale med talkshowdronninga Oprah Winfrey.

Hertuginna fortalte blant annet om et ellevilt mediekjør, selvmordstanker og ryktene om den påståtte isfronten med svigerinne Kate - for å nevne noe.

Prins Harry beskrev et heller kjølig forhold til både faren prins Charles (72) og broren prins William (38) - og fortalte om en familie som ikke hadde stilt opp i ei vanskelig tid.

Summen av det hele bidro til at hertugparet til slutt trakk seg ut av kongefamilien og flyttet til USA, hvor de nå har vært boende et års tid.

Tirsdag uttalte dronning Elizabeth (94) på vegne av hele kongefamilien at de er triste over å høre hvor tøft Meghan og Harry har hatt det de siste åra.

- Problemene som tas opp, spesielt de som handler om rase, er urovekkende, het det i uttalelsen.

Kongehuset skrev også at Harry, Meghan og sønnen Archie (1) alltid vil være elskede medlemmer av kongefamilien. Det britiske kongehuset opplyser også at problemstillingene om rase blir tatt på det høyeste alvor, og at disse spørsmålene nå blir diskutert innad i familien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer