Cristian Brennhovd:

- Ekstremt ensom

Influenseren deler åpent om hvordan han har det, og mener det er viktig å være ærlig.

BRUTALT ÆRLIG: Influenser og realitydeltaker Cristian Brennhovd har det ikke lett om dagen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
BRUTALT ÆRLIG: Influenser og realitydeltaker Cristian Brennhovd har det ikke lett om dagen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Cristian Brennhovd (24) ble for alvor kjent da han deltok i realityprogrammet «Ex on the Beach». Siden har han blant annet vært å se på «71 grader nord», og til vinteren blir han å se i «Farmen Kjendis».

Brennhovd lever av å være influenser, og på Instagram har han over 112 000 følgere. Til tross for en enorm følgerskare, innrømmer 24-åringen at livet ikke alltid er fylt med godt selskap.

I januar ble det kjent at det var slutt mellom Brennhovd og Caroline Nitter (24). Paret var sammen i nesten to år, bodde sammen og gjorde ting sammen på fritida.

Caroline Nitter og Cristian Brennhovd konfronteres med romanseryktene. Reporter: Karoline Pedersen. Vis mer

Etter bruddet har det derimot vært tøft, skriver han på Instagram tirsdag kveld.

Åpen om ensomhet

«Sitter og vurderer om jeg skal pakke ut eller bare booke en ferie langt vekk. Føler meg ekstremt ensom hver gang jeg er hjemme og generelt det siste året, etter alt som har skjedd», skriver han på Instagram Stories.

Videre skriver Brennhovd at det nok ikke ser sånn ut på sosiale medier, men at han ikke har vært ordentlig glad på kjempelenge.

LEI: Cristian Brennhovd er lei av å føle på kjipe følelser. Foto: Skjermdump fra Instagram
LEI: Cristian Brennhovd er lei av å føle på kjipe følelser. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Alt med bruddet og pluss andre ting. Vet ikke engang om jeg gidder å feire bursdagen min, for jeg vet ikke hvem jeg skal invitere eller om jeg orker å stresse med det», skriver han videre, og fortsetter:

«Startet å tenke på det da jeg så en jodel der noen skrev at det ser ut som Cristian er ensom. Jeg vet at dette er kjempeteit å skrive, men sånn har jeg følt meg i lang tid og vært veldig lei meg.»

Har rømt fra problemene

Overfor Dagbladet forteller Brennhovd at han valgte å dele tankene sine på Instagram, da han tror mange som har vært med på det han har såpass lenge, føler seg som han til tider.

- Har vært veldig deprimert etter bruddet og alt etterpå. Føler mange ikke forstår hvor ensom man er selv om man har mange følgere og livet ser perfekt ut på Instagram, sier han.

Cristian Brennhovd, Emma Ellingsen, Sander "Randulle" Dale og Bahare Viken om en mulig fremtidig «Farmen»-flørt. Video: Klaus Fjellro / Rød Løper. Reporter: Klaus Fjellro. Kamera: Luna Lea. Vis mer

Han erkjenner å ha rømt fra problemene sine lenge - festet og levd «litt hardt».

- Var riktig for meg å si ifra at jeg ikke har det så bra som mange tror. Føler jeg gir veldig mye, men får lite tilbake. Vanskelig å beskrive følelsen med ord, men det er en følelse av ensomhet selv om man ikke er det. Man orker ikke si ifra til folk at man vil møte eller gjøre noe annet en å bare dra ut og drikke i helgene, forklarer han.

Brennhovd har også ADHD, noe han mener er med å påvirke tankene hans.

- Tror mange med ADHD føler seg veldig ensomme i hodet til tider, og det fører til en rekke dumme valg. Har såret mange rundt meg siden jeg ikke har hatt det så bra selv. Tatt en runde og sagt unnskyld for ting jeg har gjort mot andre, sier han til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer