«Torpet»-dramaet:

- Ekstremt provoserende

Deltakerne går hardt ut mot TV 2 og produksjonsselskapet Strix. - Langt fra realiteten, mener én.

EXIT-DRAMA: Deltakerne reagerer sterkt på reglementet etter at Grethe Enlid torsdag røk ut av «Torpet», etter å ha tapt mot Daniel Godø. Og måten det er klipt til etterpå. Foto: Alex Iversen / TV 2
EXIT-DRAMA: Deltakerne reagerer sterkt på reglementet etter at Grethe Enlid torsdag røk ut av «Torpet», etter å ha tapt mot Daniel Godø. Og måten det er klipt til etterpå. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var Grethe Enlid (50) som søndag røk ut av «Farmen» etter å ha tapt i øksekast mot Heidi Lereng (24). Dermed måtte 50-åringen ta til takke med sidekonkurransen «Torpet».

Ikke mange dager seinere røk hun ut derfra også. I øvelsen «kniven», mot Daniel Godø (29), en øvelse der de begge skal balansere en kniv på håndbaken så lenge de klarer.

Tidligere torsdag skrev Dagbladet at Enlid reagerer sterkt på at Godø gang på gang fikk tilsnakk om at han måtte strekke ut hånda - at han ikke holdt den strak. Men han ble aldri disket.

- Vi redde eget skinn

Etter å ha sett episoden på TV 2 Play er «Torpet»-deltakerne enda mer klare i sin sak.

- Jeg så nettopp episoden. Kampen varte i en time, og Daniel fikk «en milliard» beskjeder i cirka 20 til 30 minutter før Grethe også begynte å slite skikkelig. Men de har redigert det som om at Grethe plutselig får melkesyre, og at Daniel egentlig greier det helt fint, mener Mohammed Sarmadawy (27).

Han fortsetter:

- Det er nok for å redde deres eget skinn, da de ikke har regler i en konkurranse der 1,5 millioner kroner står på spill. Her var Daniel rett og slett heldig og Grethe uheldig med tanke på at produksjonen ikke hadde klare nok regler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer