Jennie Garth:

Ektemannen har søkt om skilsmisse

Lykken brast for skuespiller Jennie Garth.

SKILLES: Skuespiller Jennie Garth og ektemannen skilles, etter tre år som mann og kone. Det viser rettsdokumenter som Abrams har sendt inn til retten i Los Angeles. Foto: NTB scanpix
SKILLES: Skuespiller Jennie Garth og ektemannen skilles, etter tre år som mann og kone. Det viser rettsdokumenter som Abrams har sendt inn til retten i Los Angeles. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I juli 2015 giftet «Beverly Hills 90210»-stjerna Jennie Garth (45) seg med skuespiller Dave Abrams (36). Skuespilleren hadde på tidspunktet de to møttes vært singel i ett år, etter skilsmissen fra skuespiller Peter Facinelli (44).

Tidlig i november kom sjokknyheten om at paret angivelig hadde valgt å gå hver til sitt. Nå kommer bekreftelsen - Abrams har søkt om å skille seg fra sin kone etter nesten tre år som rette ektefolk.

Skilles

Det er People som omtaler saken. Fredag valgte 36-åringen å søke om skilsmisse i retten i Los Angeles.

Han pekte på at det var for mange forskjeller mellom dem som argument for hvorfor en dommer skulle innvilge den. Nettstedet The Blast har sett rettsdokumentene, som de igjen har sitert fra.

At de endelig har gått rettens vei, beviser bare det kilder i nærheten av paret har uttalt til pressen flere ganger allerede. Forholdet skal ha vært svært turbulent den siste tida, og i høst flyttet de to angivelig fra hverandre.

Skuespilleren møtte Abrams for første gang på en blind date i 2014. Et år etter valgte de å forlove seg, og samme sommer ga de hverandre sine «ja».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer