Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jennie Garth:

Ektemannen har søkt om skilsmisse

Lykken brast for skuespiller Jennie Garth.

SKILLES: Skuespiller Jennie Garth og ektemannen skilles, etter tre år som mann og kone. Det viser rettsdokumenter som Abrams har sendt inn til retten i Los Angeles. Foto: NTB scanpix
SKILLES: Skuespiller Jennie Garth og ektemannen skilles, etter tre år som mann og kone. Det viser rettsdokumenter som Abrams har sendt inn til retten i Los Angeles. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Se og Hør): I juli 2015 giftet «Beverly Hills 90210»-stjerna Jennie Garth (45) seg med skuespiller Dave Abrams (36). Skuespilleren hadde på tidspunktet de to møttes vært singel i ett år, etter skilsmissen fra skuespiller Peter Facinelli (44).

Tidlig i november kom sjokknyheten om at paret angivelig hadde valgt å gå hver til sitt. Nå kommer bekreftelsen - Abrams har søkt om å skille seg fra sin kone etter nesten tre år som rette ektefolk.

GÅR HVER TIL SITT: Jennie Garth og Dave Abrams skilles. Her fotografert under en filmpremiere, sammen med Garths datter Fiona Eve. Foto: NTB scanpix
GÅR HVER TIL SITT: Jennie Garth og Dave Abrams skilles. Her fotografert under en filmpremiere, sammen med Garths datter Fiona Eve. Foto: NTB scanpix Vis mer

Skilles

Det er People som omtaler saken. Fredag valgte 36-åringen å søke om skilsmisse i retten i Los Angeles.

Han pekte på at det var for mange forskjeller mellom dem som argument for hvorfor en dommer skulle innvilge den. Nettstedet The Blast har sett rettsdokumentene, som de igjen har sitert fra.

At de endelig har gått rettens vei, beviser bare det kilder i nærheten av paret har uttalt til pressen flere ganger allerede. Forholdet skal ha vært svært turbulent den siste tida, og i høst flyttet de to angivelig fra hverandre.

Skuespilleren møtte Abrams for første gang på en blind date i 2014. Et år etter valgte de å forlove seg, og samme sommer ga de hverandre sine «ja».

- Det var uvirkelig. Det var perfekt (...) Han utfyller meg, uttalte «90210»-stjerna om eventyrbryllupet overfor People den gang.

Trebarnsmor

Sammen med sin tidligere ektemann, «Twilight»-skuespilleren Peter Fascinelli (43), har Jennie de tre døtrene Lola Ray (14), Luca Bella (20) og Fiona Eve Fascinelli (11).

Det var i mars 2012 nyheten om at Jennie og Peter skulle skilles.

I skilsmissepapirene sto det skrevet at det var uforsonlige uenigheter som var grunnen til skilsmissen. Kort tid etter kom det imidlertid fram at Jennie skal ha blitt fullstendig sjokkert da hennes tidligere ektemann ønsket å skille seg.

GIFT I 11 ÅR: Jennie og Peter var gift i 11 år før de skilte seg i 2012. Sammen har de barna Luca Bell, Lola Ray og Fiona Eve. Foto: NTB scanpix
GIFT I 11 ÅR: Jennie og Peter var gift i 11 år før de skilte seg i 2012. Sammen har de barna Luca Bell, Lola Ray og Fiona Eve. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg satte meg imot. Jeg ønsket ikke at det skulle skje. Det tok ganske lang tid før jeg slo meg til ro med det, uttalte Jennie til Showbiz Spy den gang.

Duoen ble separert 1. januar, mer enn tre måneder før nyheten om bruddet kom.

- Jeg har vært gjennom mine mørkeste stunder, og nå er jeg på vei ut. Jeg har det greit. Jeg aner ikke hva framtida vil bringe, for jeg har aldri vært god til å planlegge. Men kanskje det er en bra ting, fortalte Jennie til Access Hollywood den gang.

Skilsmissen ble godkjent først sommeren 2013.

Brast i gråt

«Beverly Hills 90210»-stjerna tok bruddet med Peter tungt.

Det fikk fansen bli vitne til da hun blant annet brast i gråt på TV i realityserien «Jennie Garth: A Little Bit Country».

- Jeg tror at med alle slags avslag, blir man sinna fordi man ikke er nok for den personen. Så jeg vet ikke om jeg er sint på meg selv for at jeg ikke var god nok, eller om jeg er sint på ham for at han ikke ser på meg som god nok, sa Jennie i serien med tårer i øynene.

Jennie opplevde stor støtte fra fansen, men da skuespillerstjerna dukket opp på en TV-innspilling kort tid etter utbruddet, ble fansen bekymret.

Gikk ned i vekt

Den dagen så nemlig «Beverly Hills 90210»-stjerna dramatisk tynnere ut. Nesten skjør, skrev enkelte tabloider den gang.

Ikke før året etter valgte Jennie å kommentere vektnedgangen.

90-TALLSIKON: Jennie Garth (bakerst t.h) ble stor TV-stjerne med ungdomsserien «Beverly Hills 90210» (1990-2000). Her med (f.v) Tori Spelling, Brian Austin Green, Gabrielle Carteris, Ian Ziering, og (foran) Jason Priestley, Shannen Doherty og Luke Perry. Foto: NTB Scanpix
90-TALLSIKON: Jennie Garth (bakerst t.h) ble stor TV-stjerne med ungdomsserien «Beverly Hills 90210» (1990-2000). Her med (f.v) Tori Spelling, Brian Austin Green, Gabrielle Carteris, Ian Ziering, og (foran) Jason Priestley, Shannen Doherty og Luke Perry. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det jeg angrer mest på er at jeg lot kroppen min gjennomgå alle disse ekstreme diettene. Jeg gikk ned en del, men la på meg alt igjen nesten med en gang, uttalte hun til magasinet Health.

I tillegg til å ha fokus på kroppen, fortalte Garth at hun prøver å ha et positivt syn på livet, selv når ting ikke går hennes vei.

- Når jeg har det tøft, som når jeg gikk gjennom bruddet med ekskjæresten min, og den sorgen og tapsfølelsen kommer over deg, så hjelper det å tenke på at det bare varer i 13 til 15 minutter maks, sa hun.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!