Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Russell Brand:

Ekteskapet røyk etter bare 14 måneder. Nå tar Russell Brand bladet fra munnen

- Jeg tror det ligger i berømmelsens natur.

SUPERPAR: Russell Brand dumpet Katy Perry via tekstmelding i 2011. I et nytt intervju forklarer han hvorfor han gjorde det slutt. Foto: Joel Ryan / NTB Scanpix
SUPERPAR: Russell Brand dumpet Katy Perry via tekstmelding i 2011. I et nytt intervju forklarer han hvorfor han gjorde det slutt. Foto: Joel Ryan / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): I 2011 ble det slutt mellom superstjerna Katy Perry (32) og komikeren Russell Brand (41) - bare 14 måneder etter at superparet giftet seg i India.

Perry har gjentatte ganger snakket åpenhjertig om bruddet, og i et intervju med Vogue i 2013, hevdet hun at komikereksen dumpet henne via tekstmelding.

- Han er en veldig smart mann, og jeg var forelsket i ham da vi giftet oss. La oss bare si at jeg ikke har hørt noe fra ham siden han tekstet meg og sa at vi skulle skille oss den 31. desember i 2011, sa hun den gang.

Brand har på sin side vært stille. Fram til nå.

Prioriterte jobb

I et tv-intervju med den britiske komikeren John Bishop forteller Brand at han fremdeles «blir varm» når han tenker på ekskona. I intervjuet kommer det fram at deres individuelle karrierer, ifølge Brand, påvirket forholdet i stor grad.

- Katy var helt klart veldig, veldig opptatt og travel. Jeg var også opptatt og travel, men ikke i like stor grad, sier han blant annet i intervjuet.

Brand fridde til Perry i India på nyttårsaften 2009, og 23. oktober 2010 ga de hverandre sitt ja i samme land.

I løpet av den korte ekteskapsperiode fikk paret mye medieomtale. Brand mener at heller ikke dette gjorde forholdets tilstand bedre.

- Forholdet varte ikke veldig lenge, og jeg tror det ligger litt i berømmelsens natur, når man lever under slike forhold, sier han.

Saken fortsetter under bildet.

DEN GANG DA: Katy Perry og Russell Brand på den røde løperen under Grammy Awards i 2011. Foto: Danny Moloshok / NTB Scanpix
DEN GANG DA: Katy Perry og Russell Brand på den røde løperen under Grammy Awards i 2011. Foto: Danny Moloshok / NTB Scanpix Vis mer

Avviste bruddrykter

Bare én måned før bruddet med Katy Perry i 2011, avviste komikeren ryktene overfor talkshow-vertinne Ellen DeGeneres.

- Jeg er virkelig lykkelig gift... Jeg er gift med Katy. Uopphørlig, til døden skiller oss ad. Jeg er fortsatt i live, sa han.

Kort tid etter var forholdet over og standardfrasen «uforenlige forskjeller» ble gitt som årsak til bruddet.

- Dessverre har Katy og jeg valgt å avslutte vårt ekteskap. Jeg kommer alltid til å forgude henne og jeg vet at vi kommer til å fortsette å være venner, sa Brand i en pressemelding.

Lykkelig igjen

Siden 2015 har Brand vært i et forhold med Laura Callagher (27). I England er hun mest kjent som lillesøsteren til tv-profilen Kirsty Gallacher (41).

Paret er forlovet, og i november i fjor fikk de datteren Mabel.

Nyheten avslørte han selv på Instagram, lesende i en bok om graviditet.

Katy Perry har vært koblet til en rekke menn de siste åra, seinest til skuespilleryndling Orlando Bloom (40).

Etter å ha vært kjærester i overkant av ett år, valgte paret imidlertid å ta en pause fra hverandre i mars.

Det bekreftet Bloom og Perry i en felles uttalelse.

- Før falske rykter og ting kommer helt ut av kontroll, kan vi bekrefte at Orlando og Katy på dette tidspunkt tar en respektfull og kjærlig pause fra hverandre, uttaler en representant for duoen til US Weekly.