Ruby Dagnall om «Skam»-rollen:

Eldre kjæreste, eksmodell og hasjrøyking - slik blir karakteren

Den populære skuespilleren forteller om den etterlengtede rollen som ga henne massiv oppmerksomhet.  

TIL SUKSESSERIE: Ruby Dagnall skal være med i den kommende sesongen av «Skam». Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet
TIL SUKSESSERIE: Ruby Dagnall skal være med i den kommende sesongen av «Skam». Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke ble det kjent at den unge skuespilleren Ruby Dagnall (16) har fått en rolle i NRKs suksesserie «Skam».

Det var NRK som bekreftet at Dagnall blir å se blant skolekameratene til Noora og gjengen hennes.

16-åringen er også premiereklar med filmen «Rosemari», og det er allerede blitt spådd at hun har en lysende skuespillerkarrière i sikte.

Overfor Side 2 avslører Ruby at hun fikk massiv oppmerksomhet etter at mediene begynte å skrive at hun hadde fått en rolle i NRK-serien.

- Etter at det ble kjent at jeg skal være med fikk jeg 400 venneforespørsler på Facebook om dagen! Jeg trodde det var tabu å sende til folk du ikke kjenner, men det gjaldt visst ikke lenger, sier hun til nettstedet.

- Jeg øver hver kveld

I motsetning til den allerede kritikerroste filmen «Rosemari» - som har premiere denne helgen - spiller hun en helt annen type karakter enn i «Skam».

I ungdomsserien skal hun nemlig spille en rebelsk tenåring.

- Jeg spiller noe heeelt annet! En som har hatt kjæreste på 20, har vært modell, som er lei av livet. Det blir mye hasj ... Det er noe helt nytt, sier hun og fortsetter:

- Jeg øver hver kveld. Hvordan inhalerer man egentlig hasj? sier hun til nettstedet.

Enorm suksess

Det var i mars Håkon Moslet, som er redaksjonssjef for TV i NRK P3, lettet på sløret om at fansen kunne vente seg en tredje sesong av «Skam».

Like etter bekreftet serieskaperen Julie Andem nyheten under Nordiske mediedager i Bergen.

Det har allerede blitt avslørt at det er karakteren Isak som blir hovedpersonen i den kommende sesongen, og forrige måned fikk fansen sjokknyheten om at karakteren William, spilt av skuespiller Thomas Hayes, har valgt å slutte i serien.

Første sesong av «Skam» ble en av fjorårets mest kritikerroste tv-serier og ungdomserien fikk ros fra seere og kommentatorer i alle aldre.

Saken ble først publisert på Seoghør.no. Les her.

EN DEL AV GJENGEN?: I den kommende sesongen av «Skam» skal Ruby Dagnall spille en rebelsk 16-åring. Det er ukjent hvordan forholdet hennes blir til de andre jentene i serien. Foto: NRK 
EN DEL AV GJENGEN?: I den kommende sesongen av «Skam» skal Ruby Dagnall spille en rebelsk 16-åring. Det er ukjent hvordan forholdet hennes blir til de andre jentene i serien. Foto: NRK  Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer