Øivind «Elg» Elgenes i «Århundrets stemme»

«Elg» skadet i motorsag­ulykke

Måtte sy 26 sting.

SKADET: Tv-aktuelle «Elg» mistet motorsagen, og måtte raskt inn på legevakta. Skaden resulterte i nærmere 30 sting for den meritterte artisten. Bildet er tatt på besøk hos artisten i Kristiansund i 2014. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
SKADET: Tv-aktuelle «Elg» mistet motorsagen, og måtte raskt inn på legevakta. Skaden resulterte i nærmere 30 sting for den meritterte artisten. Bildet er tatt på besøk hos artisten i Kristiansund i 2014. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Artisten Øivind «Elg» Elgnes (60) er for tida aktuell i «Århundrets stemme» på TV 2. Han er kjent som vokalist, gitarist og låtskriver, og var blant annet en sentral del av Dance with a Stranger fra slutten av 1980-tallet og utover.

Mandag var han i en ulykke, som skjedde på hans egen eiendom i Kristiansund.

Mistet sagen

Overfor TV 2 forteller artisten at han skulle felle et tre med en motorsag, men det han ikke visste, var at det hadde vokst en ståltråd inn i treet - som skulle kuttes ned til vedkubber. Motorsagen traff denne tråden, som resulterte i at han mistet det kraftige verktøyet.

- Jeg skulle bare gjøre det i full fart, så jeg brukte ikke vernebukse, sier Elgenes.

- Motorsagen falt på leggen min, og den skrellet av huden. Det ble et stygt sår og en god del blod, forteller han.

Selv om blodet sprutet, klarte han å ta seg til legevakten. Der ble det raskt konstatert at han måtte sy, intet mindre enn hele 26 sting. Sagen traff heldigvis ikke verken blodårer eller sener, som kunne ha forverret utfallet av ulykken.

- Det var en tabbe. Jeg burde skjønne at et kjede med stål er litt sterkere enn huden min. Husk vernebukser, sier artisten til nettstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer