MISTER JOBBEN: Eli Hagen har vært programleder i «Studio 5» i seks sesonger. Nå er det slutt. Foto: Fem
MISTER JOBBEN: Eli Hagen har vært programleder i «Studio 5» i seks sesonger. Nå er det slutt. Foto: FemVis mer

Eli Hagen mister jobben

«Studio 5» legges ned.

||| - Vi hadde avslutningsfest og ante fred og ingen fare, og så fikk vi beskjed om at det var slutt, sier Eli Hagen til Dagbladet.

Etter flere uker med spekulasjoner i mediene, ble det i dag kjent at tv-programmet «Studio 5» på tv-kanalen Fem legges ned. Det melder Seher.no.

- Det er riktig at etter seks sesonger kommer «Studio 5» til å bli lagt ned, sier kommunikasjonsdirektør i TVNorge, Ditlef Jacobsen, til Dagbladet.

For svake seertall- Programmet har vært avgjørende for Fem som kanal, og har generert masse oppmerksomhet, og til tider hyggelige seertall. Men når det nå har gått seks sesonger, vurderer vi andre programmer, sier han om nedleggelsen.

Ifølge Jacobsen ble beslutningen tatt etter et evalueringsmøte i slutten av forrige uke, i forbindelse med at hele sesong seks var sendt.

Programmet «Den andre siden», med Ari Behns mor Marianne Solberg Behn som programleder, vil fortsette.

- Vi skulle gjerne hatt høyere seertall. Avgjørelsen er et resultat av litt for svake seertall, og i tillegg ønsker vi ønsker fornying, sier han.

- En tabbeEli Hagen har vært programleder i alle de seks sesongene.

HELE STABEN:  Eva Charlotte Stenset, Mina Hadjian, Jan Thomas Mørch-Husby, Ingeborg Heldal og Eli Hagen ledet programmet denne sesongen. Foto: Fem
HELE STABEN: Eva Charlotte Stenset, Mina Hadjian, Jan Thomas Mørch-Husby, Ingeborg Heldal og Eli Hagen ledet programmet denne sesongen. Foto: Fem Vis mer

- Jeg synes jo det er veldig trist, jeg har hatt det kjempemorsomt. Men når de legger det til klokka ni, når alle ser på nyhetene, mister vi jo seerne. Jeg sa fra med en gang at det var en tabbe. Jeg synes man kunne gått tilbake til å sende programmet halv ti, og sett om ikke seerne kom tilbake, sier hun.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Men sånn er det i tv-bransjen, det er tøft. Det er jo seerne som teller.

Ingen nye prosjekterMina Hadjian og Jan Thomas Mørch-Husby er andre kjente profiler som har ledet programmet denne sesongen, i tillegg til Ingeborg Heldal og Eva Charlotte Stenset. Eli Hagen har foreløpig ikke noen nye prosjekter på gang.

- Men jeg har ikke tenkt å pensjonere meg ennå, sier hun.

- Kunne du tenke deg å fortsette med noe innenfor tv?

- Ja, tv er kjempemorsomt, og akkurat denne sjangeren har passet meg helt utmerket. Jeg synes talkshow er kjempemorsomt, sier hun.

MYE OPPMERKSOMHET: Talkshowet har fått mye omtale i pressen. Her er Jan Thomas i studio sammen med den tidligere glamourmodellen Aylar Lie. Foto: FEM/Roy Darvik
MYE OPPMERKSOMHET: Talkshowet har fått mye omtale i pressen. Her er Jan Thomas i studio sammen med den tidligere glamourmodellen Aylar Lie. Foto: FEM/Roy Darvik Vis mer