Eli Hagen:

Eli Hagen var døden nær: - Legen sa det antakelig reddet livet mitt

Kona til Carl I. Hagen åpner opp om den dramatiske barndomshendelsen.

ÅPNER OPP: Eli Hagen forteller i et intervju med Jenny Skavlan på «Sommeråpent» at hun i barndommen var døden nær, etter å ha skåret seg på ei knust flaske. Her er hun og ektemannen, Carl I. Hagen, på Se og Hørs kjendisgalla i 2015. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
ÅPNER OPP: Eli Hagen forteller i et intervju med Jenny Skavlan på «Sommeråpent» at hun i barndommen var døden nær, etter å ha skåret seg på ei knust flaske. Her er hun og ektemannen, Carl I. Hagen, på Se og Hørs kjendisgalla i 2015. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Eli Hagen (69) er for mange kjent for sitt høye hår, sitt forhold til ektemannen Carl I. Hagen og som kontorleder og formannssekretær i Fremskrittspartiet. Hun har også vært å se på skjermen som deltaker i «Skal vi danse» på TV 2, der hun endte på en fjerdeplass.

Fredag kveld var hun å se på NRKs sommerprogram, «Sommeråpent». Det omreisende programmet hadde kommet til Dombås, der Hagen opprinnelig er fra. I et intervju med ukas programleder, Jenny Skavlan, snakker hun varmt om oppveksten i de landlige omgivelsene.

Hun kan blant annet fortelle at de den gang måtte gå et godt stykke til skolen, uansett vær. Det opplever hun som gode minner fra barndommen. Hun avslører imidlertid et annet minne i intervjuet, som hun ikke nødvendigvis holder så kjært.

Kutta pulsåra

Da foreldrene hennes arvet et pensjonat i Lesjaverk, bestemte de seg for å flytte dit. Eli Hagen var bare et barn den gangen, og ville ikke forlate Dombås. For å få dattera på glid bestemte foreldrene seg for å gi henne to kaniner.

Det kunne fått fatale konsekvenser for den politiske profilen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer