BRYLLUPSFOTO: Tom Hanks overrasket et brudepar i Central Park, da han stoppet opp og tok bilde med dem. Foto: Rich Fury / NTB Scanpix.
BRYLLUPSFOTO: Tom Hanks overrasket et brudepar i Central Park, da han stoppet opp og tok bilde med dem. Foto: Rich Fury / NTB Scanpix.Vis mer

Elisabeth og Ryan tok bryllupsbilder i Central Park. Så dukket et kjent ansikt opp

I hettegenser og joggesko gjorde skuespilleren dagen litt mer spesiell enn den allerede var for et brudepar. 

(Dagbladet): Brudeparet Ryan og Elisabeth skulle bare ta et par bryllupsbilder i Central Park i New York, før de skulle videre til den store bryllupsfesten.

Det de ikke visste var at skuespiller Tom Hanks (60) var på joggetur i parken og skulle gjøre den store dagen til brudeparet, litt mer spesiell enn den allerede var.

- Hei, jeg er Tom Hanks

I en hettegenser, shorts og joggesko, kom Hanks mot paret som sto og tok brudebilder i parken, melder CBS News.

Han tok av seg capsen sin og solbrillene, og gikk og tok bruden i hånden for å gratulere.

OVERRASKELSE: Skuespilleren var ute på en joggetur da han stoppet opp og ga paret nok et minne for livet på den store dagen. VIDEO: NTB Reuters Vis mer Vis mer

- Hei, jeg er Tom Hanks, sa han og den overraskede bruden spurte pent om å få ta et bilde med skuespilleren.

- Selvfølgelig, skal Hanks ha svart mens han kysset brudens hånd, skriver CBS News.

Flere joggere kom forbi og fikk med seg det underlige møtet i parken. Brudeparet og Hanks tok bilde sammen, som ble foreviget av parets bryllupsfotograf, Meg Miller.

- Ryan, du er en heldig mann, og Elisabeth du har gjort et bra valg, skal Hanks ha sagt til de nygifte.

Tok selfie

Men det var ikke bare brudeparet som ville ta bilde med den kjente skuespilleren. Etter den første bildeseansen var over, spurte Tom Hanks pent om ikke også han kunne få et bilde.

Paret sa ja, og Hanks tok opp mobilen for å forevige det koselige møtet. Og etter bare få minutter postet Hanks selv bildet på sin twitterkonto, fortalte bryllupsfotografen til CBS News.

«Elisabeth og Ryan! Gratulerer og lykkeønskninger. Hanx.», skrev Tom Hanks under selfien han selv hadde tatt sammen med brudeparet på sin twitterkonto.

Flere i bryllupsfølget som så seangsen skal i følge CBS News ha invitert Hanks til bryllupsfesten, noe han pent måtte avvise grunnet en «middagsavtale». Men skuespilleren spøkte og lo, og sa at paret fikk ringe hvis det ikke var noen som kunne komme.

Skuespillerens twitterbilde har fått over 14.000 likes og blitt retweetet nesten 2.000 ganger.