Ellen DeGeneres:

Ellen DeGeneres gir sjelden uttalelse om ekskjærestens tragiske dødsfall

- Jeg tenkte at det ville vært fantastisk om man kunne plukke opp røret, ringe Gud, stille spørsmål og få svar.

ORDKNAPP: Talkshow-stjerna Ellen DeGeneres åpner seg sjelden om dødsfallet til ekskjæresten. Nå forteller 60-åringen om hvordan hun fant et lyspunkt midt i sorgen. Foto: NTB Scanpix
ORDKNAPP: Talkshow-stjerna Ellen DeGeneres åpner seg sjelden om dødsfallet til ekskjæresten. Nå forteller 60-åringen om hvordan hun fant et lyspunkt midt i sorgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Før Ellen DeGeneres (60) ble en av verdens mest berømte talkshow-verter, sto hverdagen til stor kontrast fra den tilværelsen hun nå befinner seg i.

I podkasten Armchair Expert forteller den tidligere standupkomikeren om da hun som 20-åring bodde i New Orleans, hvor hun sleit med å få endene til å møtes.

Som historien har vist, skulle DeGeneres gjøre enorm suksess. Det var imidlertid ikke gitt helt uten videre.

Bodde sammen

60-åringen avslører nemlig at materialet som førte til hennes store gjennombrudd i komikerbransjen, var inspirert av en av de mest tragiske hendelsene i hennes liv.

- Kjæresten min døde i en bilulykke da jeg var rundt 20 år gammel. På dette tidspunktet gjorde jeg ikke komedie, jeg tror jeg jobbet som servitør et sted. Jeg bodde med henne da hun døde, sier DeGeneres i podkasten.

Talkshow-stjerna kan i disse dager markere at hun har vært gift med kona Portia de Rossi (45) i ti år. Før DeGeneres ble berømt, var hun imidlertid i et forhold med en annen kvinne. De to var samboere, men kranglet mye og slo til slutt opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer