Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jenna Dewan på Ellen DeGeneres:

Ellen DeGeneres introduserte Jenna Dewan med eksens etternavn

Jenna Dewan åpner opp om tida etter skilsmissen med
Channing Tatum.

TABBE: Da talkshow-verten Ellen DeGeneres skulle introdusere Jenna Dewan, gikk det litt i glemmeboken at hun og hennes tidligere ektemann Channing Tatum har gått hvert til sitt. Bilder med tillatelse fra TV 3 Vis mer

(Dagbladet): I april sjokkerte kjendisparet Jenna Dewan (37) og Channing Tatum (38) en hel verden da de i en felles uttalelse avslørte at de hadde valgt å skille lag etter ni år som ektepar.

De to stjernene ble gjennom sitt lange ekteskap et av Hollywoods heteste par, og mange måtte nok se to ganger på om det virkelig stod at de skulle gå fra hverandre.

Feil navn

En av dem som kan late til å slite med å gi slipp på duoen som et par, er programleder Ellen DeGeneres (60). Da Dewan gjestet det populære talkshowet tidligere denne uka, introduserte nemlig programlederen henne som Jenna Dewan Tatum.

  • Se video øverst i saken!

Det tar imidlertid ikke mange sekundene før DeGeneres retter opp feilen sin. I etterkant beklager hun også overfor skuespilleren.

- Jeg er lei meg for introduksjonen, det er bare en vane. Og jeg må bare si at måten du og Channing har taklet det hele på, er fantastisk.

- Jeg er veldig lei meg, men jeg har kjent dere så lenge og er så vant til å si det.

SKILLES: Channing og Jenna var et av Hollywoods heteste par. Foto: NTB Scanpix
SKILLES: Channing og Jenna var et av Hollywoods heteste par. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det ser videre ut til at programlederens glipp ikke vil påvirke hennes fremtidige vennskap med Jenna Dewan, som tar det hele med godt humør.

- Jeg vet det, jeg vet det. Takk! Og jeg mener det, tusen takk til alle dere for all kjærligheten og all støtten. Det er så overveldende, så tusen takk. Det er bare kjærlighet, svarer Dewan.

Paret, som har datteren Everly (4) sammen, annonserte i april at de skulle gå hver til sitt. I etterkant av bruddet har dattera tilbragt mye tid med moren. Overfor Ellen Degeneres forteller nemlig 37-åringen at hun ved flere anledninger har hatt med seg dattera på settet under tv-innspilling.

I pressemeldingen skrev paret at det har vært en magisk reise.

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

- Vi har kjærlig valgt å skille lag. Vi ble dypt forelsket for mange år siden, og har hatt en magisk reise sammen. Ingen ting har forandret seg ved hvor mye vi elsker hverandre, men kjærlighet er en fin reise som tar oss forskjellig veier akkurat nå.

Videre står det at det ikke er noe dramatisk ved det hele, bare to bestevenner som har kommet til en avgjørelse om at det er på tide å gi hverandre rom, og hjelpe hverandre med å leve så gode liv som mulig.

- Vi er fortsatt en familie, og vil for alltid være dedikerte foreldre for Everly.

I OSLO: Hollywood-stjerna Channing Tatum tilbrakte kvelden på en eksklusiv Oslo-restaurant med krimforfatter Jo Nesbø da han besøkte Norge. Video: Svein Dybdahl / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer

Frieriet gikk galt

Paret møttes helt tilbake i 2006 under innspillingen av den romantiske dansefilmen «Step Up». De innså raskt at de ønsket å satse på hverandre, og giftet seg i Malibu i Los Angeles tre år seinere. Men alt gikk galt da Tatum skulle fri.

I et intervju med radiokanalen BBC Radio 1 åpnet 37-åringen i fjor høst opp om hvordan frieriet gikk for seg.

- Jeg gjorde noe ondskapsfullt da jeg fridde til kona mi, fordi jeg trodde hun luktet lunta og skjønte hva jeg var i ferd med å gjøre.

- Jeg fortalte henne at jeg aldri ville gifte meg, i et forsøk på å sette henne ut av spill, sa skuespilleren til radiovert Nick Grimshaw, ifølge Contact Music.

Spøken ble ikke tatt imot med latter, snarere tvert imot. Tatum fortalte i intervjuet at Dewan knakk fullstendig sammen i tårer.

- Jeg tenkte bare: «Dette går ikke særlig bra», så jeg måtte faktisk fri til henne tidligere enn jeg hadde planlagt, fortalte Tatum.

503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media