Jenna Dewan på Ellen DeGeneres:

Ellen DeGeneres introduserte Jenna Dewan med eksens etternavn

Jenna Dewan åpner opp om tida etter skilsmissen med
Channing Tatum.

TABBE: Da talkshow-verten Ellen DeGeneres skulle introdusere Jenna Dewan, gikk det litt i glemmeboken at hun og hennes tidligere ektemann Channing Tatum har gått hvert til sitt. Bilder med tillatelse fra TV 3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I april sjokkerte kjendisparet Jenna Dewan (37) og Channing Tatum (38) en hel verden da de i en felles uttalelse avslørte at de hadde valgt å skille lag etter ni år som ektepar.

De to stjernene ble gjennom sitt lange ekteskap et av Hollywoods heteste par, og mange måtte nok se to ganger på om det virkelig stod at de skulle gå fra hverandre.

Feil navn

En av dem som kan late til å slite med å gi slipp på duoen som et par, er programleder Ellen DeGeneres (60). Da Dewan gjestet det populære talkshowet tidligere denne uka, introduserte nemlig programlederen henne som Jenna Dewan Tatum.

  • Se video øverst i saken!

Det tar imidlertid ikke mange sekundene før DeGeneres retter opp feilen sin. I etterkant beklager hun også overfor skuespilleren.

- Jeg er lei meg for introduksjonen, det er bare en vane. Og jeg må bare si at måten du og Channing har taklet det hele på, er fantastisk.

- Jeg er veldig lei meg, men jeg har kjent dere så lenge og er så vant til å si det.

Det ser videre ut til at programlederens glipp ikke vil påvirke hennes fremtidige vennskap med Jenna Dewan, som tar det hele med godt humør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer