Victoria Silvstedt:

Ellevill formue:
- Har sju hjem

Den tidligere supermodellen har til salt i grøten, og vel så det.

SVMLENDE FORMUE: Victoria Silvstedt bor i sju ulike hjem spredt rundt i verden. Foto: Matt Baron/Shutterstock/NTB
SVMLENDE FORMUE: Victoria Silvstedt bor i sju ulike hjem spredt rundt i verden. Foto: Matt Baron/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Svenske Victoria Silvstedt (48) er for de fleste best kjent som supermodell og ikke minst for sin tid i Playboy. Karrieren som startet med en andreplass i Miss Sweden, har nå tatt henne til aksjemekling.

For 25 år siden, i 1997, ble hun kåret til «årets Playboy», og det var etter det at pengene for alvor begynte å rulle inn.

Nylig gjestet Silvstedt Alexander Pärleros «Framgångspodden», hvor hun blant annet fortalte om den gigantiske formuen hun har tjent seg opp og veien fra Playboy-modell til eiendomsbaron. Det melder svenske Expressen.

TØYSER: Modellen Francia James er ikke redd for å vise seg frem, og hennes siste stunt går ikke bare utover henne selv. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Svimlende formue

Den tidligere Playboy-modellen forklarer at hun fikk et kick da hun først begynte å tjene store pengebeløp som tenåring, men at hun absolutt ikke forvaltet dem smart. Den gang brukte hun opp alt hun tjente.

Nå har hun imidlertid tatt grep.

- Jeg har 20 prosent (av formuen, red.anm.) i aksjemarkedet. Da har jeg midler til overs, men jeg har parkert mesteparten av pengene trygt, forteller hun i podkasten.

Ifølge den svenske avisa har takstmenn tidligere anslått verdien av aksjeporteføljen hennes til rundt 13 millioner svenske kroner. Men hvor er de resterende 80 prosentene av formuen hennes?

- Jeg eier mange eiendommer. Jeg prøver å få inn så mye penger jeg kan per måned, innrømmer 48-åringen.

PUNGET UT: Amerikanske Bryan Ray (35) har brukt elleville summer på å ligne på sitt store idol, Britney Spears. Video: Rød Løper Vis mer

Eier over «hele» verden

Og det virker som pengene ruller inn for aksjemekleren. I tillegg til å leie ut eiendommene, har hun selv hele sju boliger.

- Jeg har sju ulike adresser spredt rundt for tingene jeg holder på med, men det er vel Monaco, Miami og New York som er de tre stedene jeg er mest. Jeg er litt av en «glamorøs hippie», alle spør alltid hvor jeg er mest, men det kommer an på årstida. Jeg trives uansett hvor jeg er.

De andre boligene ligger i Boca Raton i Florida, Genève og Sverige - tillegg til at kjæresten hennes har et hus på Saint Barts. Hun er imidlertid offisielt registrert med bostedsadresse i Monaco.

Selv om hun er fra Sverige tilbringer hun relativt lite tid i hjemlandet. I podkasten forklarer hun at det skyldes det kalde klimaet - og er man på jakt etter de gode temperaturene er det ikke vanskelig å skjønne at Monaco eller Miami er mer fristende alternativer.

Dagbladet retter: Dagbladet omtalte først Victoria Silvstedt som pornostjerne. Den riktige betegnelsen er Playboy-modell.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer