«Inger in Dubai»:

Ellevilt luksusliv: - Helt sprøtt

Inger Houghton har hatt kongelige på kundelista. Nå forteller hun om tida i Dubai før livet tok en ny vending.

ANNERLEDES HVERDAG: Inger Houghton og familien har bodd i Dubai de siste ni åra. Nå forteller hun om tida der. Foto: Privat
ANNERLEDES HVERDAG: Inger Houghton og familien har bodd i Dubai de siste ni åra. Nå forteller hun om tida der. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Vi forlater Dubai, og det knuser rett og slett hjertet mitt at etter nesten ni år i denne fantastiske byen får vi ikke engang muligheten til å ta ordentlig farvel», skrev Inger Houghton (35), kanskje bedre kjent som «Inger in Dubai», på Instagram i slutten av april.

Eventyret om treningsinfluenseren i De forente arabiske emirater startet for ni år siden, da hun og ektemannen Ian Houghton pakket sakene og flyttet.

Paret har vært kjente i en årrekke, ettersom begge har populære treningskontoer i sosiale medier. Mens Inger opprinnelig er fra Egersund, er ektemannen selv fra Sandnes, og det var sistnevntes engelske far som ga dem ideen om Dubai.

Kongelige kunder

Selv om livet i Dubai nå er et tilbakelagt kapittel, har ekteparet, som har dattera Kaia (som snart blir fem år) sammen, mye å se tilbake på. Livet i emiratet står nemlig i stor kontrast til hvordan de fleste nordmenn lever, med blant annet kongelige kunder på lista, og en svært spesiell ferietur - der hun fikk sitte ved siden av supermodellen Naomi Campbell.

- Jeg tror folk i Dubai er veldig åpne på et vis, men samtidig har det ikke vært naturlig for meg å spørre kundene mine hvilken familie de hører til, forteller Inger overfor Dagbladet, når vi spør hvem hun har jobbet for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer