Kaley Cuoco og Karl Cook:

Elsker å bo hver for seg

- Jeg skjønner ikke hvorfor folk har problemer med det.

EKTEPAR: Kaley Cuoco og milliardærarvingen Karl Cook er strålende fornøyd med den noe uvanlige bosituasjonen sin. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: Kaley Cuoco og milliardærarvingen Karl Cook er strålende fornøyd med den noe uvanlige bosituasjonen sin. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I fjor sommer ga Kaley Cuoco (33) og Karl Cook (28) hverandre sine ja i en intim seremoni i San Diego, California. Duoen hadde da vært kjærester siden våren 2016.

Til tross for at de to har vært gift i over ett år, så bor de ikke sammen. Det avslørte «Big Bang Theory»-stjerna i august. Duoen holder på å bygge hus, men fram til det står ferdig bor de altså hver for seg.

- Vi har et veldig ukonvensjonelt ekteskap, der vi blant annet er ute og reiser hele tida. Vi er ikke sammen hver dag, og personlig synes jeg det er viktig. Det fungerer bra for oss, fortalte hun til E! News.

- Folk gikk av skaftet

Da skuespilleren gjestet The View forrige uke åpnet hun seg ytterligere om den noe spesielle ordningen.

- Jeg skapte overskrifter da jeg sa at vi ikke bor sammen ennå. Folk gikk av skaftet. De kunne ikke tro det, innrømmet hun, ifølge People.

Mens Cuoco selv bor i New York, hvor hun holder på med innspilling av sitt neste store prosjekt, så bor ektemannen nærmere California, hvor Cuoco opprinnelig kommer fra. Cook er nemlig profesjonell rytter og er derfor naturlig nok avhengig av å være i nærheten av hestene sine.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer