Imogen Anthony:

- Elsker rødhårede

Modellen med stikk til prins Harry.

LESEHEST: Imogen Anthony Virker å ha sansen for prinsens bok. Foto: Skjermdump Instagram
LESEHEST: Imogen Anthony Virker å ha sansen for prinsens bok. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag denne uka var det duket for et storslagent bokslipp, da prins Harrys (38) memoar «Spare» endelig var tilgjengelig i butikkhyllene.

Boka var ventet å være av det svært ærlige slaget, og prinsen skulle angivelig ikke holde igjen på noe. Og det kan virke som at forventningene har blitt innfridd.

Harry har nok en gang slengt en rekke anklagelser i retning det britiske kongehuset, kong Charles (74) og prins William (40). Denne gangen slapp heller ikke dronning Camilla (75) eller prinsesse Kate (40) unna.

«Spare» har allerede slått Guinness-rekorden for raskestselgende sakprosabok, en rekord som tidligere ble holdt av Barack Obama (61).

MYE: Se og hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, mener prins Harry deler for mye i boka «Spare». Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

At det nå, bare fire dager etter boka ble sluppet, er mange som har lest prinsens fortelling er dermed ikke utenkelig.

Én av de som nyter litt kongelig lesestoff er den australske modellen Imogen Anthony (31).

Anthony er trolig mest kjent gjennom sitt forhold med TV- og radioprofilen Kyle Sandilands (51). Duoen gikk imidlertid fra hverandre i 2019, etter åtte år sammen.

Modellen er ikke ukjent med å dele lettkledd innhold til sine over 200 000 følgere, og da hun skulle lese prinsens bok var heller intet unntak.

Prins Harrys mye omtalte selvbiografi «Spare» ble utgitt 10. januar. Under et besøk i Liverpool fikk prins William og hertuginne Kate spørsmål om boka. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Nylig delte 31-åringen en bildekarusell fra et privatfly hvor hun på det første bildet sitter og leser boka, bare iført det som kan minne om et heklet skjørt. På overkroppen hadde hun ingenting annet enn boka å dekke seg til med.

I bildeteksten skrev Anthony «loves a ranga». Daily Mail skriver at en «ranga» er en forkortelse for orangutang, som igjen er et australsk slanguttrykk som refererer til noen med rødt hår. På norsk kan bildeteksten derfor oversettes til «elsker rødhårede».

Det kan derfor tolkes som et stikk til forfatteren selv, for som de fleste vet er prins Harry rødhåret.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer