Grevinne Alexandra og Nicolai Peitersen:

Elskerinna står fram

Det var ikke en ukjent kvinne grevinnens ekskjæreste var utro med. Nå står hun fram.

AFFÆRE: Det dramatiske bruddet mellom grevinne Alexandra og Nicolai Peitersen fortsetter å skape overskrifter. Foto: Lars H. Laursen/Aller Media
AFFÆRE: Det dramatiske bruddet mellom grevinne Alexandra og Nicolai Peitersen fortsetter å skape overskrifter. Foto: Lars H. Laursen/Aller Media Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar ble det kjent at grevinne Alexandra (58) ikke lenger var i et forhold med Nicolai Peitersen. Det bekreftet hennes talsperson Helle von Wildenrath Løvgreen til danske B.T.

Paret hadde vært sammen siden juni 2021.

Bruddet kom som følger av at grevinnen tok grep etter at hun ble kjent med ting hun ikke ville assosieres med.

Tidligere har grevinnen vært gift med prins Joachim, og sammen har de sønnene greve Felix (20) og greve Nikolai (23).

- En annen kvinne

Kort tid etter bruddet ble det hevdet at Peitersen hadde vært utro mot Alexandra.

«VIXEN»: Prinsesse Märtha Louise i latter etter dette. Video: Vixen Vis mer

- Det er korrekt. Grevinne Alexandra har dessverre fått bekreftet at det også var en annen kvinne, fortalte hennes talsperson til danske Her og Nu.

Forrige uke bekreftet Peitersen påstandene om utroskap.

«Jeg har vært utro, noe jeg angrer dypt på. Jeg beklager uforbeholdent til Alexandra, som jeg elsker inderlig og respekterer høyt, og til hennes to sønner, som jeg bryr meg ufattelig mye om», skrev han i en mail til Ekstra Bladet.

Nå står «den andre kvinnen» fram i danske Se og Hør - og det er ikke en hvilken som helst kvinne Peitersen har hatt et forhold med på siden, men den kjente, danske smykkedesigneren Mai Manniche (38).

STÅR FRAM: Det er Mai Manniche grevinnens ekskjæreste hadde et forhold med. Foto: Dan Mariegaard
STÅR FRAM: Det er Mai Manniche grevinnens ekskjæreste hadde et forhold med. Foto: Dan Mariegaard Vis mer

Manniche forteller bladet at hun har vært i et forhold med mannen siden høsten 2021.

Videre forteller hun at det hele startet da Peitersen hjalp henne etter at hun ble påkjørt av en skuter, og at han daglig kom hjem til henne. På den tida visste hun at han var i et forhold med grevinnen, forteller hun.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland / Rød Løper Vis mer

- En stor sorg

Likevel hevder designeren at han lovet henne gjentatte ganger at forholdet med Alexandra «selvfølgelig» var avsluttet, og at det snart ville bli offentlig kjent.

Dette skal i første omgang ikke ha skjedd, og Manniche sier til Se og Hør at hun til slutt avsluttet forholdet til Peitersen.

Peitersen har foreløpig ikke kommentert Manniches uttalelser.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer