SUPERPAR: Taylor Swift og Tom Hiddleston har de siste månedene blitt observert utallige ganger sammen, men kommenterte først forholdet denne uka. Elsket og hatet av fans, er de Hollywoods nye superpar. Foto: Stella Pictures
SUPERPAR: Taylor Swift og Tom Hiddleston har de siste månedene blitt observert utallige ganger sammen, men kommenterte først forholdet denne uka. Elsket og hatet av fans, er de Hollywoods nye superpar. Foto: Stella PicturesVis mer

Elsket, hatet og gjort narr av. Men de klarer ikke å holde hendene fra hverandre

«Hiddleswift» er det nye superparet.

(Dagbladet): En av artistene som de siste åra har klart å skape nærmest like mange overskrifter for forholdene sine som for musikken, er stjerneskuddet Taylor Swift.

One Directions Harry Styles og musikkskaper Calin Harris er bare noen av guttene Swift har vært involvert romantisk med de siste åra.

Sistnevnte slo opp i starten av juni, og har fått mye oppmerksomhet den siste tida. Sist fordi Harris gikk hardt ut mot Swift på Twitter.

Nå kan det virke som de alle har møtt sin overmann, i den britiske skuespilleren Tom Hiddleston. Han og Swift har blitt observert en rekke ganger sammen. De har gått hånd i hånd, kysset i havet og reist sammen.

Danset løs

Det nye superparet mottar derimot ikke bare gratulasjoner for sitt nye forhold. Flere medier har vært kritiske mot duoen, og enkelte fans mistenker at forholdet beror på noe annet enn kjærlighet.

🇺🇸

Et bilde publisert av Britany LaManna (@britmaack)

PÅ FANGET: Taylor Swift og Tom Hiddleston ble forrige uke foreviget på dette bildet. De er til venstre i bildet. Skuespiller Blake Lively er også å finne i bildet, helt i midten.

Det var på den årlige Met-gallaen i mai at paret først ble observert sammen, ifølge Billboard. De svingte seg på dansegulvet sammen, men det virket ikke mer enn vennskapelig.

Likevel begynte ryktene å gå som varmt hvetebrød i sladderpressen og på sosiale medier.

En rekke ganger i juni ble de to observert sammen, både på stranda, i Nashville og på tur til Roma.

T-skjorta som gikk viralt

Ett av de første øyeblikkene mellom de to som pirret internasjonal presse, skjedde på en strand i starten av juli.

Paret ble observert av blant andre The Sun i havet utenfor Swifts strandeiendom i Rhode Island. Foruten å ha et påmalt hjerte på armen med bokstaven «T» inni, hadde skuespilleren på seg en singlet passende for anledningen.

«I love T.S.» sto det på den, som kan referere til Swifts initialer. Allerede etter dette begynte duoen å motta kritikk fra høye hold.

Mail Online-redaktør Piers Morgan skrev en kronikk der han blant annet mente at dette ødela sjansene for at Hiddleston noen gang kom til å spille James Bond.

- Hva i helvete tenkte du på???, spør redaktøren.

Sosiale medier florerte også over av kommentarer etter parets svømmetur.

«Jeg skal bruke denne «Jeg elsker TS»-trøya, sa Tom Hiddleston, en voksen mann på 35 år», skriver blant andre en bruker.

Unngikk spørsmål

Helga tilbragte det medieskye paret i Australias Gold Cost. Hiddleston skal spille inn den nye filmen i Marvle-serien «Thor» der nede.

Paret ble observert flere steder i landet, på tur og ute til middag.

Hiddleston klarte å presse en joggetur inn i tidskjemaet, men fikk ikke være i fred. Han ble stoppet av en lokal reporter, som valgte å stille han flere spørsmål.Det skriver Daily Mail.

På spørsmål fra reporteren om Swift var den rette for han, svarte han at han heller gjerne ville prate om jobben sin.

På spørsmål fra en annen reporter om Swift likte seg i Gold Cost, svarte han med å si at han ikke ville svare.

Mens Hiddleston jogget og svarte på spørsmål, besøkte Swift et barnesykehus.

Beskyldes for juks

Mens paret reiser verden rundt, holder hender og kysser på strender, har flere begynt å mistenke at dette muligens kan være et forhold som bare lever for PRens skyld.

Til Cosmopolitan forteller blant andre Justin Steffman, eier av et kjendismagasin, og tidligere «The Hills»-stjerne Spencer Pratt at de tror paret gjør dette for å få oppmerksomhet.

Nettsida Jezebel har spurt flere aktører i PR-bransjen om hva de tror. Alle sier seg enig i at flørten er fordelaktig for begges rykte, men at det trolig er noe ekte i det.

Bekreftet kjærligheten

Det skulle gå noen måneder før forholdet ble bekrefta. Torsdag kom imidlertid svaret alle hadde ventet på: Taylor Swift og Tom Hiddleston er kjærester.

I et intervju med The Hollywood Reporter bekrefter den britiske skuespilleren at de to er et par.

- Sannheten er at Taylor Swift og jeg er sammen, og vi er veldig lykkelige, forteller Hiddleston og fortsetter:

- Det er sannheten. Dette er ikke et PR-stunt.