Elsket, hatet og gjort narr av. Men de klarer ikke å holde hendene fra hverandre

«Hiddleswift» er det nye superparet.

SUPERPAR: Taylor Swift og Tom Hiddleston har de siste månedene blitt observert utallige ganger sammen, men kommenterte først forholdet denne uka. Elsket og hatet av fans, er de Hollywoods nye superpar. Foto: Stella Pictures
SUPERPAR: Taylor Swift og Tom Hiddleston har de siste månedene blitt observert utallige ganger sammen, men kommenterte først forholdet denne uka. Elsket og hatet av fans, er de Hollywoods nye superpar. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): En av artistene som de siste åra har klart å skape nærmest like mange overskrifter for forholdene sine som for musikken, er stjerneskuddet Taylor Swift.

One Directions Harry Styles og musikkskaper Calin Harris er bare noen av guttene Swift har vært involvert romantisk med de siste åra.

Sistnevnte slo opp i starten av juni, og har fått mye oppmerksomhet den siste tida. Sist fordi Harris gikk hardt ut mot Swift på Twitter.

Nå kan det virke som de alle har møtt sin overmann, i den britiske skuespilleren Tom Hiddleston. Han og Swift har blitt observert en rekke ganger sammen. De har gått hånd i hånd, kysset i havet og reist sammen.

Danset løs

Det nye superparet mottar derimot ikke bare gratulasjoner for sitt nye forhold. Flere medier har vært kritiske mot duoen, og enkelte fans mistenker at forholdet beror på noe annet enn kjærlighet.

Det var på den årlige Met-gallaen i mai at paret først ble observert sammen, ifølge Billboard. De svingte seg på dansegulvet sammen, men det virket ikke mer enn vennskapelig.

Likevel begynte ryktene å gå som varmt hvetebrød i sladderpressen og på sosiale medier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer